معاون اول قوه قضائیه با اشاره به عدم توفیق غرب در مبارزه با حجاب، بر رشد روز افزون اسلام خواهی و حجاب در دنیا تأکید کرد و گفت: غرب پایان اندیشه های خود را با گسترش حجاب می بیند و این رشد حجاب در دنیا در واقع اعلام ختم ارائه الگوهای غلط برای زن مسلمان و دیگر جوامع بشری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی معاون اول رئیس قوه قضاییه در چهارمین همایش بین المللی "فرهنگ سازان عفاف و حجاب" که روز شنبه 23 اردیبهشت مصادف با میلاد حضرت زهرا(س) در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار شد؛ گفت: حجاب و عفت زن حقی الهی و حق خانواده است و تنها مربوط به فرد نیست و زن امانتدار آن است.

وی با بیان اینکه زن و مرد هیچ تفاوتی در انسانیت با یکدیگر ندارند؛ افزود: آنچه که نسبت به زن به عنوان کانون عاطفه مطرح است در واقع مقام مادی و همسری است و خداوند مطابق به نقشی که دارد این توانایی ها را به او عنایت کرده است.
 
معاون اول قوه قضائیه با قرائت آیاتی از قرآن به شخصیت آسیه همسر فرعون اشاره کرد و گفت: آسیه با اینکه همسر فرعون بود ولی شخصیت او هیچ تناسبی با فرعون ندارد، اما الگوی تمام زنان است و از طرفی همسر لوط نبی هم با اینکه همسر پیامبر است اما هیچ نسبتی با پیامبر ندارد. لذا آنچه شخصیت زن را رقم می زند شکوفا شدن استعدادهای او پیرو خط دین است.
 
رئیسی تصریح کرد: حجاب اگرچه یک پوشیدگی برای زن است اما در واقع تابلوی خداخواهی و نمادی برای بایدها  نبایدهای دینی است و حجاب نمادی است از تکلیف مداری که در برابر همه چیزهایی که در برابر خداست، مبارزه می کند.
 
وی با اشاره به مباحثی که پیرامون مسئله حجاب در جهان مطرح است؛ گفت: امروز پافشاری ما بر جهانی سازی ارزش حجاب است. جریان به ظاهر مدنیت سکولار یک احساس خطری نسبت به حجاب کرده و تمام تلاش خود را علیه حجاب به کار بسته است اما این تلاشها به جای کارساز بودن نتیجه عکس داده است.
 
وی با تأکید بر افزایش رشد اسلام گروی و حجاب در غرب افزود: امرز حجاب به عنوان نماد اسلام خواهی و استکبارستیزی مطرح می شود و این حرکتهای اخیر در منطقه خاورمیانه این مسئله را اعلام می کند که دیگر الگوی زن مدرن غربی الگوی زنان نیست. امروز مسئله حجاب به عنوان نقطه اسلام مداری و حق خواهی است  و در واقع جریان حجاب در دنیا ختم ارائه الگوهای غلط برای زن مسلمان و جوامع بشری قلمداد می شود.
 
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به قوانین منع حجاب در اروپا، این مقابله را مسئله عادی ندانست و تأکید کرد: غرب پایان اندیشه های خود را با حجاب می بیند. امروز مسئله حجاب صرفا پوشش برای یک فرد به صورت عادی نیست بلکه علاوه بر اینکه یک تکلیف شرعی است به عنوان نماد علیه نظام سلطه عنوان می شود.
 
حجت الاسلام رئیسی در پایان اجرای مصوبه حجاب و عفاف شورایعالی انقلاب فرهنگی در سال 84 را بهترین راهکار  مقابله با بدحجابی در کشور دانست و گفت: اگر این بسته کاری که همه بخشها و وظایف دستگاهها در آن تعریف شده است، به صورت جامع اجرا شود بسیاری از مشاکلی که در جامعه می بینیم کاهش خواهد یافت.