گناباد - خبرگزاری مهر: معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد گفت: برخی از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد برای اولین بار در کشور در این واحد تصویب و دایر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یعقوبی صبح یکشنبه در مراسم تجلیل از دانشجویان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی گناباد که در محل سالن بهلول دانشگاه برگزار شد اظهار داشت: این مراسم تجلیل از کسانی است که بهترین سال ها و لحظات زندگی خود را صرف بهترین امور و کارها که همان تحصیل علم و دانش است می کنند.

وی افزود: در سال 64 این واحد با دو رشته در مقطع کاردانی تاسیس شد و این در حالی است که امروز این دانشگاه از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

یعقوبی تصریح کرد: برخی از رشته های تحصیلی واحد نه تنها در سطح منطقه 9 بلکه در کشور برای اولین بار در این واحد تصویب و دایر شده است.

یعقوبی بیان داشت: پیشرفت کمی و کیفی دانشگاه از نظر مسئولین واحد در کنار و راستای یکدیگر است و نمونه آن موفقیت های دانشجویان رشته های برق و فقه و حقوق اسلامی در المپیادهای علمی دانشجویی منطقه 9 و کسب رتبه دوم است.

در این مراسم با اهدای لوح سپاس و جوایزی از دانشجویان فرهیخته و دانشجویان شرکت کننده در المپیاد علمی دانشجویی منطقه 9 در رشته های برق و فقه و حقوق اسلامی که در این المپیاد به مقام دوم و پنجم دست یافته بودند تجلیل به عمل آمد.