معاون وزیر نیرو با تاکید بر اینکه کشور با کمبود کنتور برق مواجه نیست، جزئیات بسته حمایتی دولت از سرمایه گذاران ساخت نیروگاه های مقیاس کوچک و تولید پراکنده برق را تشریح کرد.

محمد بهزاد در گفتگو با مهر درباره کمبود کنتورهای برق در برخی از کلانشهرهای کشور، گفت: در حال حاضر ایران در ساخت و تولید کنتورهای برق تک فاز و سه فاز به خودکفایی کامل رسیده است.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اعلام اینکه کمبود کنتور برق در کشور به هیچ وجه صحت ندارد از افزایش ظرفیت ساخت کنتورهای برق در داخل کشور خبر داد و افزود: هم اکنون ایران یکی از کشورهای صادرکننده کنتورهای برق است.
 
وزارت نیرو اخیرا از  صادرات برخی از کنتورهای برق ساخت داخل به کشورهای مختلف منطقه خاورمیانه همچون سوریه، لبنان، افغانستان، عراق، کردستان، تاجیکستان و قرقیزستان خبر داده و اعلام کرده است: هم اکنون در کارخانه کنتورسازی ایران امکان تولید 24 میلیون دستگاه کنتور برق وجود دارد.
 
بهزاد در ادامه در خصوص برنامه‌های وزارت نیرو برای افزایش ظرفیت تولید برق ایران با راه‌اندازی نیروگاه‌های مقیاس کوچک و پراکنده، گفت: دولت برای توسعه این نسل جدید نیروگاه‌های برق ارائه تسهیلات ویژه به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را در دستور کار قرار داده است.
 
وی از پیش خرید برق نیروگاه‌های تولید پراکنده به عنوان یکی راهکارهای حمایت از سرمایه گذاران یاد کرد و افزود: همچنین معرفی این واحدها به بانکهای داخلی برای دریافت تسهیلات ارزی و ریالی از دیگر تصمیات وزارت نیرو برای حمایت بیشتر از سرمایه گذاران سازنده نیروگاه‌های تولید پراکنده برق است.
 
معاون وزیر نیرو همچنین درباره مشکل برخی از شهرک‌های صنعتی برای دریافت برق بیشتر، توضیح داد: به طور متوسط هزینه تامین برق هر شهرک صنعتی تا ابتدای ورودی شهرک حدود 10 میلیارد تومان است.
 
این مقام مسئول با اشاره به مشکلات کمبود منابع مالی و نقدینگی وزارت نیرو، تبیین کرد: در 2 سال گذشته ردیف بودجه‌ای برای احداث شبکه برق ورودی شهرک‌های صنعتی تعریف نشده است پیش بینی می‌شود در سالجاری اعتبارات جدیدی برای توسعه شبکه برق شهرک‌های صنعتی اختصاص داده شود.