بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی کنگان از آغاز اعطای وام چهار درصد بهره به سرمایه‌گذاران بخش کشاورزی خبر داد.

عبدالمجید دوراهکی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این وام با بهره چهار درصدی برای مجموعه جهاد کشاورزی(شیلات، صیادی و کسانی که در بخش گلخانه فعالیت می‌کنند) اختصاص دارد.

وی ادامه داد: همه فعالیت‌های شهرستان که با مجموعه جهاد کشاورزی ( کشاورزی، شیلات، صیادی و..) سر و کار داشته باشد، در صورت ثبت نام در سایت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پس از پالایش، وام چهار درصدی بسیار خوبی به آن‌ها اعطا می شود.

رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی کنگان با اشاره به اعطای وام 30 میلیونی در شهرستان افزود: این وام در شهرستان کنگان به متقاضیان پرداخت خواهد شد.

وی به وام بیشتر از میزان 30 میلیون ریال نیز اشاره کرد و بیان داشت: وام 30 میلیون تومانی در این واحد و در همین شهرستان اعطا می شود و بالاتر از این رقم را سریعا به مرکز استان برای دریافت وام به مرکز استان معرفی می‌کنیم.

دوراهکی با اشاره به مشکلات گذشته در خصوص اعطای وام، خاطرنشان کرد: در گذشته، مسئله استعلام، مشکلاتی را برای متقاضیان به وجود می آورد اما در حال حاضر و با تشکیل کمیسیون مشترک بین اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اداره جهاد کشاورزی، اقدام به رفع مشکلاتی از این قبیل شده ایم که این مسئله می‌تواند روند اعطای وام را سرعت بخشد.

رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی کنگان خاطرنشان کرد: متقاضیان دریافت وام همچنین برای ثبت نام می توانند به صورت حضوری به این دو اداره مراجعه کنند.