مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است ریشه پیدا نشدن بازیکن پدیده در لیگ برتر فوتبال به چند سال پیش بر می‌گردد، زمانی که ما فقط ادای حرفه‌ای شدن این ورزش را درآوردیم.

حسین عبدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره دلایل افت کیفی مسابقات لیگ و پیدا نشدن بازیکنان پدیده در اواخر هر فصل، تصریح کرد: مشکلات زیادی در این رابطه وجود دارد. فوتبال پراسترس ایران یکی از دلایلی است که اجازه نمی‌دهد کار بلند مدت صورت بگیرد. ضمن اینکه جذابیت و شهرت ناشی از حضور در فوتبال ایران باعث می‌شود هر کسی از هر صنفی به مدیریت این ورزش می‌رسد برنامه‌هایش را بدون هدف جلو ببرد.

وی افزود: نگاه و برنامه‌های مدیران و مربیان در فوتبال ایران مقطعی است. هیچ باشگاهی نیست که فلسفه بازیکن سازی را دنبال کند. این فلسفه علاوه بر وقت زیاد، به دانش فنی و حمایت کامل نیاز دارد. این مسئله موجب می‌شود دلال‌ها بازیکنان بی لیاقت را به فوتبال تزریق کنند. در این شرایط فوتبالیست‌هایی هم که استعداد دارند و نمی‌خواهند وارد این بازی‌ها شوند به تدریج در سایه قرار می‌گیرند. تمام این عوامل دست به دست هم می‌دهد تا فوتبال ما به جای حرکت رو به جلو، پسرفت کند.

مربی پیشین تیم پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که "از چه زمانی چرخه پدیده سازی لیگ برتر کندتر شده است؟"، یادآور شد: از وقتی که ما آمادگی حرفه‌ای شدن فوتبال را نداشتیم اما تظاهر کردیم که حرفه‌ای شده‌ایم و صرفا ادای آن را در آوردیم. ما ساختاری ایجاد نکردیم تا استعدادها را به فوتبال معرفی کنیم. موضوعی که سبب شد نگرش بازیکنان به فوتبال هم عوض شود و پول جای عشق به این ورزش را بگیرد. چنین نگرشی برای بازیکن سازی در فوتبال بسیار خطرناک است.

عبدی در پایان گفت: ما باید به باشگاه های‌مان ماهیگیری یاد بدهیم. تا زمانی که حمایت دولتی پشت باشگاه‌ها وجود داشته باشد چنین چیزی ممکن نیست.