به گزارش خبرنگار مهر، نعمت الله ترکی بعدازظهر شنبه در نشست هم اندیشی تولیدکنندگان شیر و گوشت شهرستان ورامین افزود: فصل کمک به کشاورزی شروع شده و باید سریع تر طرحها اجرا شوند.
وی افزود: با توجه به 85 هزار هکتار زمین قابل کشت و ظرفیت 47 هزار هکتاری که رها شده است، اگر در کل استان فقط در ورامین متمرکز شویم، تعهدات در مورد این طرح عملی می شود، چرا که ظرفیت امسال استان تهران 28 هزار هکتار پیش بینی شده است.
این مسئول ادامه داد: ظرفیتی که در شهرستان ورامین از جمله نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات و تلاش نیروهای ذیربط حاکم است نشان می دهد که در 80 عرصه کشاورزی، می تواند این طرح اجرا شود.
وی بیان کرد: برای دامداریهایی که تا کنون پروانه گرفته اند و کار را شروع نکردند، پیشنهاد می شود تا آخر خردادماه به آنها وقت داده تا کار را شروع کنند و اگر تسهیلات می خواهند به آنها کمک شود و همچنین با افرادی هم که از تسهیلات استفاده کردند و در دامداری هزینه نکردند برخورد صورت گیرد.
باید در بخش عشایری بیشتر سرمایه گذاری کرد
وی افزود: در مورد آمار دامداری و تولید گوشت باید راستی آزمایی شود، باید در بخش عشایری به خاطر ظرفیتی که در این بخش موجود است، بیشتر سرمایه گذاری کرد.
این مسئول عنوان کرد: میزان منابع آب و دلایل بایر ماندن 47 هزار هکتار زمین نیز هم باید روشن شود تا بتوانی مشکلات این حوزه را مرتفع کرد.
وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی در خصوص توسعه کشاورزی به صورت فعال در شهرستانها کارکرده و پیگیر است و در این میان باید دیگر بخشها نیز کمک کنند.
ترکی گفت: اگر خواستار ارزان شدن هستیم، احتیاج به یک اتحادیه یا انجمن از بین دامداران است تا با آنها توافق کرده و بتوان به واسطه آنها نهاده ها را کنترل کرد.
وی افزود: چرا اتحادیه دامداران از 100 میلیارد اعتباری که دولت در صندوق توسعه کشاورزی در اختیارشان گذاشته بود برای کاهش قیمت نهاده ها استفاده نکرد؟!
این مسئول عنوان کرد: تیم تصمیم گیرنده برای تثبیت قیمت شیر و نهاده ها وجود ندارد، بایستی شش نفر مشخص شده تا این مشکل حل شود.