مدیرعامل مجتمع پتروشیمی اروند از جامائیکا به عنوان جدیدترین مشتری محصولات پتروشیمی ایران نام برد و اعلام کرد: برای نخستین بار با بهره برداری از یکی از بزرگترین زنجیره‌های تولیدPVC جهان در ماهشهر واردات محصولات استراتژیک سود کاستیک به ایران متوقف شد.

به گزارش خبرنگار مهر از بندر ماهشهر، سید اسماعیل موسوی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مجتمع پتروشیمی اروند یکی از بزرگترین زنجیره های تولید محصولاتPVC در سطح جهان است، گفت: ظرفیت نهایی تولید انواع محصولات در این مجتمع پتروشیمی بیش از 2.8 میلیون تن در سال است.

مدیرعامل مجتمع پتروشیمی اروند با اعلام اینکه برای ساخت این واحد جدید پتروشیمیایی بیش از 1.5 میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است، تصریح کرد: با بهره برداری از این واحد جدید پتروشیمیایی برای نخستین بار انحصار تولید برخی از محصولات استراتژیک پتروشیمی شکسته شده است به طوری که برای اولین بار ایران از واردات محصولات پتروشیمی" سود کاستیک" به خودکفایی رسیده است.
 
این مقام مسئول با یادآوری اینکه در حال حاضر با بهره برداری از پتروشیمی اروند امکان تولید 660 هزار تن سود کاستیک فراهم شده است، اظهار داشت: این محصول پتروشیمیایی در صنایع مختلفی همچون صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، نیروگاهی و پتروشیمی قابلیت استفاده را دارد که با تامین نیازهای داخلی امکان صادرات سالانه بیش از 300 هزار تن از این محصول استراتژیک پتروشیمی به بازارهای بین المللی وجود دارد.
 
وی با یادآوری اینکه با بهره برداری از پتروشیمی اروند علاوه بر سود کاستیک برخی از محصولات استراتژیک پتروشیمیایی همچون کلر، آب ژاول ، EDC، SPVC، EPVC و VCM،فراهم شده است تاکید کرد: در مجموع پیش بینی می شود در صورتی که ظرفیت تولید پتروشیمی اروند به صد در صد افزایش یابد سالانه حدود 800 میلیارد تومان درآمد نصیب اقتصاد ملی خواهد شد.
 
موسوی با یادآوری اینکه تاکنون بیش از 20 فروند کشتی انواع محصولات تولیدی پتروشیمی اروند را به بازارهای بین المللی عرضه کرده اند بیان کرد: بر این اساس تاکنون محصولات پتروشیمیایی این مجتمع به کشورهایی همچون جامائیکا، آفریقای جنوبی، نیجریه، سنگاپور، هند، چین و برخی از کشورهای اروپایی صادر شده است.
 
مدیرعامل پتروشیمی اروند با اعلام اینکه با بهره برداری از این زنجیره تولید محصولاتPVC به طور مستقیم برای 1600 نفر و به طور غیر مستقیم برای 4 هزار نفر اشتغالزایی شده است ،خاطر نشان کرد: تاکنون بیش از 80 درصد کالا و تجهیزات و انجام تمامی مراحل عملیات پیش راه اندازی و راه اندازی پتروشیمی اروند توسط سازندگان، پیمانکاران و متخصصان داخلی انجام شده است.