به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جاوید عربشاهی صبح شنبه در جلسه ای با حضور جمعی از نمایندگان شرکت های پذیرش شده در مرکز رشد فناوری گناباد اظهار داشت: اگر این آزمایشگاه به طور قابل قبولی تجهیز شود، با توجه به ارتباط نزدیکی که با صنعت و اقشار مختلف مردم دارد و نیازی که شهرستان منطقه به این آزمایشگاه دارند، هم درآمد زایی خوبی خواهد داشت و هم می تواند مسیری برای نفوذ هرچه بیشتر مرکز رشد فناوری در بین مردم و جامعه باشد.
وی اظهارکرد: مرکز رشد فناوری گناباد که طی تفاهم نامه ای بین فرمانداری و پارک علم و فناوری استان راه اندازی شد، از ابتدای تأسیس تا چند ماه پیش در ساختمانی استیجاری مشغول به فعالیت بود که با لطف خداوند از ابتدای امسال و پس از تلاش های مستمر و فراوانی که برای تملک و تجهیز مجموعه جدید صورت گرفت، به این مکان منتقل شد.
عربشاهی افزود: تا کنون در این مجموعه دو واحد اداری در فضایی به مساحت 500 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر 150 میلیون تومان احداث شده و فعالیت ساخت و تجهیز دیگر ساختمان ها نیز ادامه دارد و فضای مناسب برای استقرار و خدمت رسانی به 42 شرکت در مجموعه فراهم می شود.
وی ادامه داد: در مدت فعالیت مرکز رشد گناباد تا کنون 13 شرکت در دو بخش رشد و رشد مقدماتی پذیرش شده اند و 22 شرکت نیز در حال پذیرش هستند که از این تعداد 10 شرکت در مراحل نهایی پذیرش خود قرار دارند.
جاوید عربشاهی تصریح کرد: با توجه ویژه ای که در مرکز به ایده ها و نوآوری ها شده و می شود تا کنون 19 طرح نوآوری نیز که قابلیت های لازم را داشته اند، مورد پذیرش قرار گرفته اند.
وی بیان کرد: با توجه به راه اندازی دفاتر نمایندگی مرکز رشد فناوری در مراکز آموزش عالی و دانشگاه های موجود در سطح شهرستان، این کار گام بلندی در جهت استفاده موثر از پتانسیل های موجود در دانشگاه ها و نزدیک تر شدن به قشر دانشجویان و ترغیب هرچه بیشتر آنان به ورود به مجموعه مرکز است.
جاوید عربشاهی افزود: با توجه به وجود عده زیادی از مبتکرین و فعالان عرصه ی فناوری در خارج از شهرستان و نیز دوری ساختمان مرکز رشد فناوری از مرکز شهر، سامانه جذب آنلاین این مرکز راه اندازی شده تا علاقه مندان بتوانند بدون حضور فیزیکی مراحل اولیه ارائه طرح و پذیرش خود را از طریق این سامانه انجام دهند.