به گزارش خبرگزاری، محمد غفاری در حاشیه بازدید از کشتارگاه صنعتی گوشت مشهد اظهارکرد: با توجه به فرآیند طی شده در این مجتمع از جمله سالن های پیش سرد مجهز، می توان از سلامت گوشت های تولیدی آن که همگی منقوش به نشانه شبکه دامپزشکی مشهد است اطمینان داشت.
لزوم تجهیز کشتارگاه های فعال خراسان رضوی به پیش سردخانه
وی با اشاره به ابلاغ لزوم تجهیز تمام کشتارگاه های فعال استان به پیش سردخانه اظهار داشت: از کشتارگاه های فاقد این بخش خواسته شده است تا ضمن تسریع در تجهیز کشتارگاه، به طور موقت از پیش سردخانه های قابل حمل استفاده کنند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان رضوی از رسانه های استان به ویژه رسانه های مکتوب خواست تا اطلاع رسانی درباره راه های انتقال این بیماری از یک سو و عدم درج آگهی های ذبح دام در اماکنی جز کشتارگاه های مجاز، مسئولان استان را در استمرار کنترل این بیماری یاری رسانند.
غفاری از شهروندان خواست گوشت مصرفی موردنیاز خود را به هیچ وجه از محل هایی که به صورت سنتی به ذبح دام می پردازند تهیه نکنند.
مورد جدید ابتلا به تب کنکو در خراسان رضوی تایید نشد
رضا سعیدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با اشاره به شناسایی پنج مورد قطعی ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در استان اظهار داشت: دو تن از افراد فوق شامل یک پزشک و یک نفر شاغل در کشتارگاه فوت کردند.
وی تصریح کرد: مورد جدیدی از ابتلا به این بیماری در استان گزارش و تایید نشده است.
وی ضمن تاکید بر لزوم ارتقاء سطح ایمنی در کشتارگاه ها اظهار داشت: استمرار کنترل این بیماری منوط به حفظ آمادگی و رعایت نکات بهداشتی از سوی تمامی نهادهای مربوطه است.
نظارت دقیق کارشناسان دامپزشکی بر مراحل کشتاردام
سیدمرتضی حیدری رئیس کشتارگاه صنعتی گوشت مشهد نیز با اشاره به کاهش میزان کشتار پس از انتشار خبر شیوع این بیماری افزود: خوشبختانه با ارتقاء آگاهی مردم و بازگشت اعتماد آنان میزان ذبح دام به روال قبل بازگشته است.
وی افزود: 15 نفر از کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان در این واحد که تامین کننده 90 درصد از گوشت استان است، مستقر هستند و بر مراحل قبل، حین و پس از کشتار نظارت دقیق دارند.
حیدری ادامه داد: کسانی که قصد انجام مناسک دینی از جمله عقیقه و قربانی را دارند می توانند برای اطمینان هرچه بیشتر از رعایت نکات بهداشتی، انجام آن را با طیب خاطر نسبت به رعایت تمام مسایل شرعی به کارشناسان این مرکز بسپارند و لاشه حیوان ذبح شده را درب منزل تحویل بگیرند.
گفتنی است در این بازدید که با حضور مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی برگزار شد، از تمامی بخش های این مجتمع شامل سالن پذیرش و قرنطینه دام، سالن کشتار، آزمایشگاه شیمی، آزمایشگاه میکروب شناسی، پیش سردخانه، سردخانه لاشه های مشکوک، سالن تولید فرآورده های گوشتی و واحد بسته بندی بازدید به عمل آمد.