به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جواد جهانشیری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اینکه این طرح از 14 خردادماه به صورت همزمان در سراسر کشور اجرایی شده است ، پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان بوشهر نیز با تعامل با پلیسهای تخصصی و واحدهای اجرایی و با هماهنگی قضایی موضوع را با جدیت در دستور کار ماموران خود قرارداد.
رئیس پلیس فتا تصریح کرد: با تشکیل اتاق فکر در خصوص موضوع مورد طرح و دعوت از مسئول اتحادیه صنف خدمات رایانهای در پلیس فتا چگونگی اجرای مطلوب طرح مورد بررسی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: در این کمیسیون علاوه بر نحوه دستیابی به اطلاعات مورد نیاز از کافی نتها سایر موضوعات در بحث تهدیدات، آسیب پذیریها، نحوه نصب دوربین در کافینتها، تنظیم دفاتر ثبت ورود و خروج و .... نیز مطرح و تصمیمگیری شد.
جهانشیری بیان داشت: در اجرای این طرح تاکنون 47 واحد کافی نت شناسایی و سازماندهی شده است و طرح موصوف تا ساماندهی همه دفاتر ارایه خدمات اینترنتی (کافی نت ها) سطح استان ادامه خواهد داشت.
رئیس پلیس فتا خاطر نشان کرد: چنانچه واحدی تا پایان خرداد ماه برای درج مشخصات صنفی خود در مرکز استان به پلیس فتا و در شهرستان ها به بخش جرایم خاص و رایانه پلیس آگاهی شهرستان مطبوع مراجعه نکند و نسبت به تکمیل فرمهای مربوطه و وضعیت مجوز فعالیت خود از صنف مربوطه اقدام نکند، برابر مقررات برخورد قانونی انجام خواهد گرفت.
جهانشیری ادامه داد: هیچ یک از دفاتر ارایه خدمات اینترنتی اجازه ارایه خدمات غیر مجاز از قبیل فیلتر شکن، VPN و ... به مراجعه کنندگان نداشته و در صورت مشاهده با انها برخورد و از فعالیت اینگونه واحد ها جلوگیری خواهد شد.