امیر هادی مغزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیش از چهار میلیون نفر در سراسر جهان از این بیماری رنج برده و تعداد آنها بهویژه در کشور ایران رو به افزایش است.
وی بیان داشت: دلیل دقیق بروز بیماری MS مشخص نیست، اما شواهد علمی موجود حاکی از آن است که فعالیت غیر طبیعی دستگاه ایمنی علیه آنتیژنهای دستگاه مرکزی همراه با فعالیت ژنهای خاصی که فرد را مستعد به ابتلای این بیماری میکنند، نقش مؤثری در بروز آن دارند.
این محقق و پژوهشگر بیماری ام اس به کتاب "در جستجوى درمانی براى بیمارى مالتیپل اسکلروزیس «MS»" اثر دکتر هاوارد واینر، استاد بخش نورولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد در بوستون ماساچوست اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه این کتاب یکی از جالبترین و پرمحتواترین رمآنهاى پزشکی جهان است هماکنون به همت مؤسسه انتشاراتی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه اصفهان منتشر شده است.
وی ادامه داد: این رمان پزشکی انباشته از واقعیات علمی، ماجراى بیمارى MS و دانستههاى ما در مورد آن را به زبانی ساده برای خوانندگان و بهویژه بیماران مبتلا به MS بیان میکند.
مغزی با اشاره به اینکه واینر نویسنده توانا و زبردست، در این کتاب نه به توصیف شرح حال نوابغ و بزرگان دنیاى نورولوژى بلکه به ذکر جزئیات و سیر وقوع اکتشاف و دانستههاى امروزى ما در مورد MS میپردازد و میگوید: در این کتاب خواندنی به شرح مفصلی در مورد تلاش بهترین نوابغ دنیاى پزشکی برای کشف علاجی قطعی براى این بیمارى لاعلاج میپردازد.
محقق و پژوهشگر بیماری ام اس در اصفهان، با اعلام اینکه ترجمه این کتاب توسط سه تن از متخصصان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیش از دو سال وقت برد و گفت: پروژه ترجمه این کتاب سبب گسترش روابط علمی میان بخش نورولوژی دانشگاه لوییزیانا در آمریکا و بخش نورولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شد.
وی اظهار داشت: اگر مطالعهاین کتاب علمی سبب افزایش دانستههای علمی حتی یکی از بیماران ایرانی دچار MS شود و زندگی وی را اندکی بهبود بخشد، نویسنده و مترجمان کتاب به بالاترین پاداش معنوی خود که همانا گسترش دانش پزشکی در جهان و خدمت به ابناء بشر است، دست یافتهاند.