روز دوم مهلت تعیین شده برای ثبت‎نام از کاندیداهای احراز پست ریاست فدراسیون ورزش‎های رزمی با نام نویسی صمد ولی‎زاده همراه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات فدراسیون ورزش‎های رزمی پس از یک سال تاخیر 13 تیرماه برگزار خواهد شد که طی آن رئیس این فدراسیون برای چهار سال آینده انتخاب می‎شود. 

ثبت نام از کاندیداهای احراز پست ریاست فدراسیون ورزش‏های رزمی روز نهم خردادماه آغاز شد و اولین کسی که نام خود را در لیست مدعیان مبارزه با محمد نوحی قرار داد صمد ولی‌زاده بود. وی که سابقه ریاست فدراسیون‎های ورزش های رزمی و ووشو را در کارنامه خود دارد پس از چند سال دوری یک بار دیگر نام خود را در بین مسئولان رزمی مطرح کرد.

از مهلت 10 روزه تعیین شده برای ثبت نام کاندیداهای ریاست فدراسیون ورزش‎های رزمی  تنها 5 روز دیگر باقیست اما هنوز خبری از ثبت نام محمد نوحی سرپرست فعلی این فدراسیون نیست.