کیش - خبرگزاری مهر: مجری نمایشگاه دائمی صنعت ساختمان گفت: اعضای اتاق مشترک بازرگانی آلمان و بلژیک به منظور آشنایی با قابلیت های ایران در بخش صنعت ساختمان در محل نمایشگاه دائمی صنعت ساختمان در کیش حاضر خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید تفضلی اظهار داشت: یکی از اهداف برپایی این نمایشگاه جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی است و در این چارچوب تلاشهای لازم صورت گرفته و اکنون نیز تداوم دارد.

وی افزود: یکی از برنامه های پیش بینی شده در این ارتباط دعوت از اعضای اتاق های بازرگانی است که به شکل مشترک در ایران و کشور ذیربط فعالیت دارند و در نخستین گام از اتاق های آلمان و بلژیک دعوت به عمل آمده است.

تفضلی از حضور 10 شرکت فعال ترکیه در بخش ساختمان ومسکن نمایشگاه دائمی صنعت ساختمان خبر داد و گفت: انتظار می رود این شرکتها در مرحله چهارم نمایشگاه حاضر شوند و اکنون مرحله دوم را آغاز کرده ایم.

مجری نمایشگاه دائمی صنعت ساختمان اضافه کرد: معرفی برند های برتر ساختمانی داخلی و خارجی در منطقه و کشور از دیگر اهداف برپایی 'بیلدکس -کیش ' محسوب می شود و برنامه ریزیها دراین جهت دنبال می شود.

تفضلی در ارتباط با مخاطبین و بازدید کنندگان نمایشگاه دائمی صنعت ساختمان اظهار داشت: سرمایه گذاران داخلی وخارجی در بخش ساخت وساز و انبوه سازی و نیز توریسم تخصصی کشورهای حاشیه خلیج فارس و همسایگان هم مرز و کشورهای مشترک المنافع از جمله مخاطبین محسوب می شوند.

وی از وزارت راه وشهرسازی و دستگاه های تحت پوشش آن و نیز مهندسان مشاور، پیمانکاران، انبوه سازان و شرکتهای ساختمانی و در واقع همه دست اندرکاران صنعت ساختمان کشور به عنوان گروه های مخاطب این نمایشگاه نام برد.

مدیر هلدینگ آفتاب راهبر ایرانیان کیش افزود: کل فضای نمایشگاهی شش هزار و 545 متر مربع است و حدود سه هزار و 700 متر مربع آن اختصاص به غرفه ها دارد و براساس توافق به عمل آمده دوره یک ساله این نمایشگاه 9 خرداد 1392 تعیین شد.

وی تاکید کرد: نمایشگاه دائمی صنعت ساختمان در کیش در واقع از نامگذاری سال جاری به عنوان ' تولید ملی ، حمایت از کار وسرمایه ایرانی ' برای معرفی فناوریها و توانمندی شرکتهای داخلی در بخش های گوناگون استفاده می کند.

تفضلی از سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش به عنوان حامیان این نمایشگاه نام برد.

تاکنون که مرحله دوم اجرایی این نمایشگاه آغاز شده بالغ بر 10 میلیارد ریال برای آن سرمایه گذاری صورت گرفته و تعداد 27 شرکت در غرفه های مربوطه مستقر شده اند و انتظار می رود در مجموع 60 تا 65 شرکت در این نمایشگاه حضور یابند.

جشنواره علمی خلیج فارس در کیش برگزار می شود

رئیس موسسه ملی اقیانوس شناسی گفت: جشنواره علمی خلیج فارس 20 خرداد ماه امسال همزمان با روز جهانی اقیانوس و جشنواره اقیانوس هوشمند 24 تا 26 بهمن ماه امسال در جزیره کیش برگزار می شود.

وحید چگینی با بیان اینکه محققان ایرانی یک زیر دریایی به نام ' وت ' ساختند که غواصان را حمل می کند، افزود: ساخت زیردریایی وت با هدف تجهیز ناوگان تحقیقاتی دریایی انجام شده است و این زیردریایی با استفاده از تجهیزات و امکانات پیشرفته به غواصان کمک می کند که در اعماق آبها فعالیت های تحقیقاتی انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه به مناسبت نامگذاری سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی ، ناوگان تحقیقاتی دریایی کشور تجهیز می شود، تصریح کرد: در حال حاضر برای تجهیز این ناوگان تحقیقاتی با برخی از دانشگاه های کشور که توان ساخت تجهیزات پیچیده دریایی را دارند از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان و مالک اشتر مذاکراتی انجام شده است.

چگینی عنوان کرد: همزمان با فعالیت ناوگان تحقیقاتی سطحی، ناوگان تحقیقاتی زیر سطحی نیز تشکیل شده است. تشکیل ناوگان تحقیقاتی زیر سطحی نیازمند داشتن زیردریایی های تحقیقاتی است که سرپوشیده باشند و توان پایین رفتن تا عمق 200متر را داشته باشند.

رئیس موسسه ملی اقیانوس شناسی یادآورشد: همچنین ساخت روبات های زیر دریایی که برای فیلمبرداری و عکسبرداری زیر آب کاربرد دارند نیز از برنامه های موسسه اقیانوس شناسی برای تجهیز ناوگان تحقیقاتی زیرسطحی است.