تبریز - خبرگزاری مهر: شهردار تبریز از برنامه‌ریزی شهرداری برای احداث و ایجاد پایانه شرقی اتوبوسرانی و تاکسیرانی تبریز در میدان جانبازان تا یک ماه آینده خبر داد .

به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا نوین بعد از ظهر امروز پنجشنبه با اعلام این خبر به خبرنگاران افزود: با توجه به اتمام مراحل حفاری دستگاه‌های TBM خط اول مترو در مسیر حد فاصل میدان جانبازان تا چهارراه محققی و برنامه‌ریزی سازمان قطارشهری برای انتقال محل شفت و دستگاه‌های حفاری به محل ایستگاه امین جهت ادامه کار حفاری باقی‌مانده مسیر خط اول ، تا یک ماه آینده با انتقال این تجهیزات به محل جدید ، تدارک لازم برای تبدیل محل شفت و محوطه کارگاهی مترو در میدان جانبازان به پایانه شرقی حمل و نقل درون‌شهری از سوی شهرداری تبریز آغاز خواهد شد .

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف و دلایل این اقدام تصریح کرد: تمرکز و تجمیع منسجم تاکسی‌ها و اتوبوس‌های خطی محدوده چهارراه‌آبرسانی در پایانه‌ای اختصاصی ، ساماندهی ایستگاه‌ها و خطوط جابجایی مسافر در حوزه ناوگان درون‌شهری ، جلوگیری از نابسامانی در توقف ، مسافرگیری ، تخلیه مسافر و فعالیت اتوبوس‌ها و تاکسی‌های درون‌شهری ، تلاش برای کاهش بار ترافیکی محدوده آبرسان و خیابان‌ها و مسیرهای منتهی به این منطقه و تکریم شهروندان از جمله اهداف مدیریت شهری تبریز در ایجاد پایانه شرقی اتوبوس‌رانی و تاکسیرانی به شمار می‌رود .

وی در عین حال افزود: به زودی و با انجام مراحل انتقال و جابجایی شفت ، جرثقیل‌ها و دستگاه‌های حفاری TBM خط اول مترو از محوطه کارگاهی میدان جانبازان ، اقدامات لازم برای تبدیل این محوطه به پایانه مدرن و آبرومند تاکسی و اتوبوس در این محل از سوی شهرداری تبریز آغاز خواهد شد تا علاوه بر ایجاد زیرساختی دیگر در حوزه حمل و نقل درون‌شهری ، زمینه برای ساماندهی و مدیریت منسجم و مناسب ناوگان حمل و نقل عمومی در این منطقه از شهر تبریز فراهم آید