احمد علی عنایتی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان اینکه اجرای این طرح در شالیزارهای گندم و برنج در برنامه کاری ما قرار دارد، افزود: اجرای این طرح برای استان ضروری است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تصویب راه اندازی مرکز رشد فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران طی هفته گذشته خبر داد و تصریح کرد: این مرکز تمامی عرصه های مربوط به سلامت را شامل می شود.
وی، هدف از راه اندازی این مرکز را حمایت از تولید ملی، تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی و کارآفرینی و حمایت از نوآوری عنوان کرد و افزود: مرکز رشد فناوری سلامت در سه بخش نانو تکنولوژی، بایوتکنولوژی و فناوری اطلاعات سلامت فعالیت خواهد کرد.
عنایتی، مرکز رشد فناوری سلامت را ازبین برنده فاصله بین دانشگاه علوم پزشکی و پارک علم و فناوری دانست و گفت: واحدهای پژوهشی دانشگاهی و تحقیق و توسعه صنایع و نیز شرکتهاو موسسات دانش بنیان از جمله مخاطبین این مرکز هستند که طی فراخوانی از آنان دعوت به عمل آمده است.
وی به وجود بیماری سرطان گوارش در مازندران اشاره و تصریح کرد: در این زمینه پروژه هایی نیز در سطح مازندران درحال اجراست.
عنایتی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بر تولیدات دانش بنیان در کشور تاکید دارد، گفت: بدنه علمی کشور عزم خود را به این سمت سوق داده است لذا در همین راستا آیین نامه های مربوط به راه اندازی شرکتهای دانش بنیان تدوین شده است.
وی، راه اندازی پارک علم و فناوری را یکی دیگر از فعالیتهای صورت گرفت در راستای تولیدات دانش بنیان دانست و افزود:
دانشگاه علوم پزشکی مازندران علاوه بر فراهم آوردن بسترهای فرهنگی برای اعضای هیئت علمی ، اقدامات اولیه در راستای تحقیقات دانش بنیان انجام داده است.