ساری - خبرگزاری مهر: دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران گفت: اثری از فعالیت های فرهنگی در طرح های دریای استان در سالجاری احساس نمی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اسدالله جعفری شامگاه جمعه در جلسه طرح دریای مرکز استان در پلاژ شهرداری ساری افزود: در دفاع از حقوق شهروندی و عمومی مسئولیت خطیری داریم.

وی اظهار داشت: حق مازندران و استانهای شمالی بوده که نگاه کلانی از سوی برنامه ریزان به سواحل مازندران شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران با اشاره به راه اندازی سازمان عمران سواحل در استانهای شمالی، تصریح کرد: تشکیل این سازمان هنوز به صورت جدی انجام نشده که وزارت کشور و استانداریهای شمالی باید نسبت به راه اندازی این سازمان اهتمام و جدیت داشته باشند.

جعفری با بیان اینکه در برخی طرحهای دریای استان شاهد تغییرات محسوسی از حیث تامین زیرساختها و رفاهیات بودیم، یادآور شد: متاسفانه ردپایی از حضور مسئولان کمیته های فرهنگی و انجام اقدامات فرهنگی آنان در طول نوار ساحلی استان مشاهده نمی شود.

وی با اعلام اینکه فرهنگ های متفاوتی از اقصی نقاط کشور وارد سواحل مازندران می شوند، اظهار داشت: باید جاذبه های توریستی و فرهنگ ناب مردم مازندران به درستی توسط دستگاههای فرهنگی برای گردشگران تبیین و شناسانده شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان با اشاره به اینکه فضای اذان و قرآن باید در طرحهای سالمسازی دریای مازندران طنین انداز شود، افزود: درست نیست در استانی که مزین به شیعی و علوی بودن است در آن معصیت و گناه صورت گیرد.

وی با تاکید بر ساماندهی اجرای طرحهای دریا در شهرهای استان در قالب برنامه مدون، افزود: مسئولان طرحهای دریا برای اجرا از افراد بومی و صالح برای اجرا استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه مسائل ارزشی نباید در طرحهای دریا زیر سئوال برود، اظهار داشت: یک طرح هدفمند فرهنگی، عمرانی و زیرساختی باید در طول نوار ساحلی مازندران اجرایی شود.

جعفری در عین حال با اشاره به اینکه متولی اصلی سفر و خط مقدم سرمایه گذاری در سواحل سازمان میراث فرهنگی است، اظهار داشت: متاسفانه این سازمان ظاهرا طرح دریا را فراموش کرده و هیچ اقدامی در این زمینه صورت نمی دهد.

مازندران دارای 338 کیلومتر نوار ساحلی است.