اهورا کرباسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه هنرمندان فاخری در عرصههای مختلف هنری وجود دارند که با تمام هنرمندی خود به علت عدم آشنایی با شیوههای تدریس از آموزش هنری به هنرجویان ناتوان هستند، اظهار داشت: این ناتوانی در تدریس معضلی را به وجود میآورد که گاه در شخصیت و روحیات هنرجویان تأثیر منفی دارد و ممکن است در سرنوشت آنها تأثیر سوء بگذارد.
وی افزود: بیشتر فارغالتحصیلان عرصه موسیقی تنها به تدریس این علم رو میآورند به همین دلیل همیشه جای خالی کتب و مقالات موسیقی که بتواند شیوههای تدریس را به اساتید و مدرسان این رشته آموزش دهد، احساس میشود.
آهنگساز و نوازنده اصفهانی در ادامه بیان داشت: تدریس موسیقی یک هنر است که بسیار دشوارتر از آفرینش و ساخت یک قطعه موسیقیایی است و جایگاه تدریس موسیقی نه تنها از علم موسیقی پایینتر نیست بلکه اهمیت آن به مراتب چشمگیرتر از آن بوده است.
وی گفت: مسئولان باید تمام خصوصیات و شاخصههای اصلی یک مدرس را در نظر بگیرند و سپس نسبت به تأیید صلاحیت آنها اقدام کنند و همچنین شرایط و فضای مناسب را برای تدریس با کیفیت و موثر هنر مهیا کنند.
کرباسی اضافه کرد: انتظار داریم کتاب شیوههای تدریس موسیقی به عنوان یکی از دروس اختصاصی در هنرستان و دانشگاه مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان داشت: آهنگسازی حساسترین کار است و نباید بدون پشتوانه فکری صورت بگیرد چه بسا که امروزه آهنگهای بدونه پشتوانه فکری و مخرب به وفور یافت میشود.