جلسه اعضای هیئت مدیره و رئیس مجمع باشگاه راه‌آهن درحالی برگزار شد که رئیس مجمع این باشگاه با ادامه فعالیت راه‌آهن موافقت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه اعضای هیات مدیره و رئیس مجمع باشگاه راه‌آهن عصر روز یکشنبه به مدت چهار ساعت برگزار شد و در خصوص بودجه فصل آینده باشگاه و نحوه و زمان پرداخت مطالبات فصل گذشته بازیکنان بررسی و تبادل نظر صورت گرفت.

حسین قدوسی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص این جلسه گفت: در این نشست 4 ساعته محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل باشگاه راه‌آهن، گزارشی از اقدامات انجام شده در فصل گذشته، موفقیت‌های بدست آمده و مشکلات موجود گزارشی را بیان کرد و در خصوص فعالیت‌های راه‌آهن در فصل نقل و انتقالات به نکات مهمی اشاره کرد.

وی افزود: مهمترین موضوعی مطرح شده در این جلسه، مشخص شده بودجه باشگاه راه‌آهن برای فصل آینده و زمان پرداخت مطالبات فصل گذشته بازیکنان بود که در این خصوص مقرر شد در خصوص میزان بودجه فصل آینده پس از ارائه برنامه‌ها تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد.

مدیر روابط عمومی باشگاه راه‌آهن خاطرنشان کرد: در مجموع ریاست مجمع باشگاه راه‌آهن موافقت خود را نسبت به تیمداری و حضور راه‌آهن در لیگ برتر اعلام کرد

وی اضافه کرد: علی دایی سرمربی و محمد جعفری‌نژاد سرپرست تیم راه‌آهن نیز در بخش پایانی این نشست حضور یافتند و در گفتگو با ریاست مجمع و اعضای هیات مدیره باشگاه، علی دایی نظرات خود را در خصوص بودجه فصل بعد و ادامه همکاری با راه‌آهن اعلام کرد.

مدیر در پایان گفت: طی 2-3 روز آینده و پس از جمع بندی نهایی، تیم فوتبال راه‌آهن فعالیت‌های خود را در فصل نقل و انتقالات آغاز کند.