عباس جهانگیریان در گفتگو با خبرنگار مهر از تالیف کتاب «فرهنگ تئاتر تلویزیونی» خبر داد و گفت: این کتاب به نوعی فرهنگنامهای برای معرفی نمایشهایی است که از سال 1337 (آغاز فعالیت تلویزیون در ایران) تا به امروز، آنچه در این رسانه ساخته شده است را در برمیگیرد.
وی افزود: تلویزیون همزمان با ورود خود به ایران ناتوان از ساخت و پخش سریال بود و به همین خاطر ساخت نمایشهای تلویزیونی رونق خاصی داشت. من در کتاب خودم سعی کردم به معرفی نمایشهای تلویزیونی بپردازم که از آغاز ورود تلویزیون در ایران ساخته شد و کمتر کسی اطلاعی از ساخت و تهیه آن دارد. این اثر را به عنوان یک مرجع مطالعاتی برای محققان و علاقهمندان تالیف کردهام که به زودی از سوی انتشارات سروش منتشر خواهد شد.
جهانگیریان افزود: سرگذشت تلویزیون در ایران نیز عنوان اثری دیگری در این مجموعه است که هم اکنون مشغول تالیف آن هستم و از سوی انتشارات سروش منتشر خواهد شد.
این نویسنده کودک و نوجوان همچنین از تالیف داستانی با عنوان «کجایی مادرم» خبر داد و گفت: این کتاب داستان کودکی را روایت میکند که مادر وی به بیماری لاعلاجی مبتلا شده و در حال فوت است. این مادر به منظور بیان این موضوع به کودک خود اقدام به ساخت و روایت داستانی برای او میکند که رفته رفته موضوع بیماری خودش را برای او بازگو کند. این کتاب برای انتشار در اختیار انتشارات منادی تربیت قرار داده شده است.
وی همچنین از تالیف نمایشنامهای با عنوان «های و هوی» برای مخاطب نوجوان خبر داد که از سوی سوره مهر در دست انتشار قرار گرفته است. او گفت: این نمایشنامه داستان دختری را روایت میکند که به خانه مردم رفته و رویاها و آرزوهای آنها را با دادن سیب و انار به آنها خریداری میکند و سپس آنها را برای برآورده کردن به برادر خود میدهد.
این نویسنده همچنین از پایان تالیف رمانی بر مبنای زندگی یعقوب لیث صفاری برای انتشار در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خبر داد.