به گزارش خبرنگار مهر، سید خلف موسوی شامگاه شنبه در نشست شورای اشتغال استان اظهار کرد: با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای موجود در استان خوزستان این رقم از سوی وزارت برای استان تعیین شده و این در حالی است که تحقق اشتغال استان در سال گذشته بیش از این رقم بوده است.
وی تصریح کرد: در سال 90 در حدود 137 هزار و 654 فرصت شغلی بین دستگاه های اجرایی استان توزیع شد که با توجه به اینکه برخی ادارات و دستگاه ها بیش از تعهد خود فرصتهای شغلی ایجاد کردند، 143 هزار و 988 فرصت شغلی در استان ثبت شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با بیان اینکه در حال حاضر تعهد ایجاد اشتغال توسط دستگاه های اجرایی برای سال جاری مشخص شده، گفت: ایجاد 10 هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد امام خمینی(ره)، 676 فرصت شغلی توسط آموزش و پرورش، چهار هزار و 563 فرصت توسط صندوق مهر امام رضا (ع)، بیش از هفت هزار فرصت توسط میراث فرهنگی، دو هزار و 500 فرصت توسط منطقه آزاد اروند و 40 هزار فرصت شغلی توسط سازمان جهاد کشاورزی از جمله تعهدات اشتغال دستگاه های اجرایی در سال جاری است.
وی به طرح مشاغل خانگی استان خوزستان اشاره کرد و افزود: در این بخش مجموع پرونده هایی که تا کنون تشکیل شده 26 هزار و 863 فقره بوده که در حال حاضر به بیش از هشت هزار فقره تسهیلات پرداخت شده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان رقم پرداختی به این پرونده ها را بیش از 335 میلیارد و 900 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: به بانکهای عامل استان درخواست پذیرش بیشتر متقاضیان داده شده اما متاسفانه با جواب منفی مواجه شدیم.
وی همچنین به ارائه گزارشی از میزان افزایش جذب تسهیلات بنگاه های اقتصادی زودبازده پرداخت و گفت: از ابتدای سال جاری تا 24 خرداد ماه تعداد 140 طرح با 223 فرصت شغلی مربوط به بنگاه های اقتصادی زودبازده در بانکها مورد تائید قرار گرفته است.
موسوی تصریح کرد: تسهیلات مصوب برای طرحهای تائید شده 192 میلیارد ریال است.
وی با اشاره به اینکه 158 طرح در مرحله انعقاد قرارداد هستند، گفت: این طرحها بیش از 232 میلیارد ریال تسهیلات نیاز دارند و 430 فرصت شغلی ایجاد خواهند کرد.
به گفته موسوی تا کنون بیش از 199 میلیارد و 763 میلیون ریال تسهیلات بنگاه های زودبازده اقتصادی به متقاضیان پرداخت شده است.