ناظر کمیته ملی المپیک در فدراسیون دوچرخه سواری با اشاره به معرفی دوچرخه سواران اعزامی به بازی‎های المپیک لندن، گفت: آنها هیچ نتیجه‎ای در المپیک نمی‌گیرند.

محمد هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه قرار بود فدراسیون دوچرخه سواری برای ورزشکاران المپیکی این رشته یک مرحله اردوی آماده سازی برنامه‌ریزی کند، اظهارداشت: البته هنوز از زمان و محل اردو اطلاعی نگرفته‎ام. این موضوع را روز سه شنبه پیگیری می‎کنم.

وی با یادآوری اینکه مهدی سهرابی، امیر زرگری و علیرضا حقی به عنوان دوچرخه سواران اعزامی به بازی‎های المپیک معرفی شده‎اند، خاطرنشان کرد: البته برای این ورزشکاران یار ذخیره هم تعیین شده است. درکل قرار است 6 دوچرخه سوار به عنوان ورزشکار ذخیره در کنار ورزشکاران اصلی در اردویی که قرار است تشکل شود، شرکت داشته باشند.

ناظر کمیته ملی المپیک در فدراسیون دوچرخه سواری تصریح کرد: اینکه سهرابی، زرگری و حقی به عنوان نمایندگان ایران در بازی‎های المپیک لندن شرکت می‎کنند تا 80 درصد قطعی است اما با این حال اطمینانی نسبت به اعزام صددرصد آنها نیست چون باید پیش‎بینی هرگونه اتفاق و حادثه‎ای را داشت ضمن اینکه میزان آمادگی هم در اعزام‏ها تعیین کننده است.

هاشمی تاکید کرد: درهر صورت و اگر بنا به هر دلیلی در مورد اعزام یکی از سه دوچرخه سوار المپیکی به لندن با مشکلی مواجه شویم با برگزاری مسابقات انتخابی دوچرخه سوار جایگزین وی را مشخص می‎کنیم. به همین دلیل نسبت به تشکیل اردوی مشترک برای ورزشکاران المپیکی و ذخیره‎های آنها تاکید داریم.

وی با یادآوری اینکه تیم‏های باشگاهی دوچرخه سواری با پرداخت مبلغی به فدراسیون جهانی بابت حق عضویت در سطح حرفه‌ای در تورنمنت‎های بین‎المللی سالیانه شرکت می‌کنند، اظهارداشت: دوچرخه سواران المپیکی تاکنون به این صورت تمرینات خود را دنبال کرده‎اند. آنها همراه با تیم‎های باشگاهی خود یا به صورت انفرادی در تورنمنت‎های بین‎المللی شرکت داشته‎اند اما تا پیش از المپیک یک مرحله اردوی مشترک برگزار خواهد شد.

"با این اوصاف آیا امیدی وجود دارد نسبت به اینکه دوچرخه سوارن ایران درالمپیک بتوانند حداقل نتیجه قابل توجهی کسب کنند؟"، ناظرکمیته ملی المپیک در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر با صراحت گفت که رکابزنان ایران در لندن هیچ نتیجه‎ای نمی‎گیرند.

هاشمی در مورد چرایی این موضوع به مهر توضیح داد و گفت: چند روز پیش یکی از دوچرخه سواران ما یک دوچرخه 12 میلیونی را با پارتی بازی و تخفیف هشت میلیون خرید در حالیکه دوچرخه‎هایی که ورزشکاران خارجی از آن استفاده می‎کنند حداقل 20 هزار دلار قیمت دارد. ورزشکاران ما از رکاب زدن با چنین دوچرخه‎هایی تجربه‎ای ندارند.

وی یادآور شد: دوچرخه سواران ایران هنوز پیست تخته‎ای سرپوشیده ندارند. البته چند پیست داریم که 250 متری است و دوچرخه سواران باید برای یک کیلومتر رکاب زدن در آن، چهار دور بروند درحالیکه پیست‎های دیگر کشورها حداقل 333 متری است.

ناظر کمیته ملی المپیک تاکید کرد: داشتن مربی خوب هم از عوامل تعیین کننده است. ما باید مربیانی ازکشورهایی مانند فرانسه، آلمان، انگلستان یا اسپانیا را داشته باشیم. درکل اینکه با شرایط فعلی دوچرخه سواران ما در المپیک نتیجه‎ای نمی‎گیرند.