فیروزکوه – خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان فیروزکوه نسبت به اجرای صحیح طرح توسعه کشاورزی در شهرستان تأکید کرد و گفت: باید از ورود طرح توسعه کشاورزی به پیچ و خم های اداری ممانعت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید افشارنادری ظهر یکشنبه در چهارمین نشست طرح توسعه کشاورزی شهرستان فیروزکوه اجرای این طرح را یکی از مأموریت های مهم سال جاری عنوان کرد و افزود: شهرستان های فیروزکوه و دماوند در این طرح به عنوان پایلوت و نمونه در سطح استان مطرح هستند و لذا باید با وجود منابع آبی، خاکی و ظرفیت های موجود با جدیت به انجام کار پرداخت.

کارگروه توسعه کشاورزی وارد فعالیت جدی و عملیاتی شده است

وی بیان داشت: طی جلسات گذشته مفاد دستورالعمل دولت با حضور دستگاه های متولی به دقت بررسی و تدوین شده است و با برگزاری جلسات تکمیلی در سطح استان، این کارگروه وارد فعالیت جدی و عملیاتی شده که بحمدالله تاکنون اقدامات خوبی نیز در این راستا انجام پذیرفته است.

نماینده عالی دولت در شهرستان فیروزکوه ادامه داد: طی این مدت، اداره منابع طبیعی شهرستان نسبت به استعداد یابی و معرفی اراضی مستعد انجام این طرح اقدام کرد و تا کنون بیش از 18 هزار هکتار از اراضی شناسایی شد.

وی یادآور شد: در مراحل بعدی سازمان امور آب در زمینه تخصیص آب و منابع آبی، بانک کشاورزی در زمینه تخصیص اعتبارات و منابع مالی، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به شناسایی افراد بومی واجد شرایط کم زمین یا بی زمین و تشکیل تعاونی ها و توجیه افراد و دیگر ارگان های دست اندرکار موظفند تا ضمن اطلاع رسانی، اقدامات لازم را به انجام برسانند.

این مسئول افزود: طرح توسعه کشاورزی باید خروجی مطلوبی داشته باشد و در این راستا دستگاه ها مستلزمند با تعامل و هماهنگی، مانع از افتادن آن در پیچ و خم اداری و بوروکراسی شوند.

وی گفت: شناسایی موانع، مشکلات و ایرادات طرح در مقام عمل و اعلان آن به مراجع فرادستی، می تواند راهگشای مسئولان امر در تصویب مصوباتی عینی و نزدیک به واقعیت شود.

افشارنادری افزود: در راستای توجیه، اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم در این طرح جدی تر عمل شود تا اهداف نهایی این طرح عظیم محقق شود.

مشکلات و معضلات فراروی طرح توسعه کشاورزی شناسایی می شود

معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرماندار شهرستان فیروزکوه نیز در این نشست گفت: در بازدید آینده اعضای کارگروه از مجموعه 280 هکتاری روستای "لزور" به عنوان مجموعه پایلوت شهرستان در این طرح، قطعا بسیاری از مسائل، مشکلات و معضلات فراروی طرح شناسایی خواهد شد که رفع و رجوع و برطرف سازی آنها، اجرای طرح توسعه کشاورزی را در منطقه سرعت می بخشید.

اسماعیل اسفندیار طرح توسعه کشاورزی را محوری ترین طرح شهرستان و اساس فعالیت های اقتصادی دانست و افزود: در سال جاری، کارگروه توسعه کشاورزی به عنوان کارگروه محوری شهرستان مطرح است.

وی با اشاره به اینکه از تمامی دست اندرکاران و مسئولان متولی این طرح خواست تا با اندیشیدن به اهداف نهایی این کارگروه با روحیه جهادی ویژه و حتی خارج از ساعات اداری به رفع و رجوع مشکلات آن بپردازند.

این مسئول بیان داشت: قطعا ارزیابی مدیران عضو کارگروه، در نهایت وابسته و منوط به عملکرد آنان در این راستا خواهد بود.