دکتر کامران باقری لنکرانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: سن امید به زندگی الزما به معنی نکته مثبت نیست به طوریکه سالهای از دست رفته به دلیل ناتوانی در زنان نسبت به مردان بیشتر است.
وزیر سابق بهداشت با اعلام اینکه در حدود 15 سال قبل اکثریت جمعیت کشورمان را افراد زیر 15 سال تشکیل می دادند، افزود: متاسفانه در حال حاضر این روند رو به کاهش است و جمعیت سالمند کشور رو به گسترش و افزایش است که می بایست برای سلامت آنها برنامه های جامع و گسترده ای داشته باشیم.
لنکرانی در ارتباط با سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، گفت: وقتی در مورد سلامت زنان صحبت می کنیم باید یک دید جامع نگر به موضوع داشته باشیم. به طوریکه تصمیم گیری و تصمیم سازی در سطوح مدیریتی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: مشکلات زنان باید برجسته تر شود و تفاوتها را ببنیم و نتیجه گرا باشیم. زیرا خیلی از مداخلاتی که پیشنهاد شده است وقتی به کار گرفته شده هیچ کاربردی ندارد.
رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت با اعلام اینکه بالاترین بار بیماریها بعد از بیماریهای قلبی و عروقی مربوط به افسردگی است، افزود: زنان 2 برابر بیشتر از مردان احتمال دارد دچار افسردگی شوند.