به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عارف یکشنبه شب در مراسم نکوداشت علی اکبر اولیا، نماینده مردم یزد و صدوق در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نیروهای دلسوز کشور باید با گذشت از کم مهری ها و با محور قرار دادن میثاقی که با بنیانگذار انقلاب بسته شده و آن آرمان های انقلاب است همچنین با محور قرار دادن بدون تنازل قانون اساسی که میثاق ملت و شهیدان است، دلسوزانه برای اعتلای کشور تلاش کنند.
وی بیان داشت: می توان پاسخگوی مشکلات و گرفتاری ها بود، به شرط اینکه به استفاده از تخصص ها باور داشته باشیم و حذف کردن افراد و جریان ها را در دستور کار نداشته باشیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با طرح این موضوع که یک انقلابی و متعهد میتواند در مقاطع مختلف سنگرش را عوض کند، اما قهر کردن و رها کردن معنا ندارد و باید در راستای اهداف انقلاب قدم برداریم و حضوری جدی و معنادار در جای جای کشور داشته باشد، افزود: اکنون در کشور شرایط خاصی داریم، البته شرایط همیشه خاص بوده اما خاص بودن در زمانهای مختلف، متفاوت بوده است.
وی افزود: زمانی خاص بودن به لحاظ حضور ضد انقلاب و رویارویی با انقلاب، زمانی خاص بودن به لحاظ جنگ تحمیلی بود، اما امروز، خاص بودن، شرایطی را ایجاد کرده که نتیجه آن بی تفاوتی مردم می شود.
وی با اشاره به اینکه تا کنون برای انقلاب هزینه های زیادی صرف شده و با سعی و خطا تجربه های گرانقدری کسب شده، این پرسش را مطرح کرد که آیا در دهه چهارم انقلاب، هنوز می توان با سعی و خطا پیش رفت.
عارف عنوان کرد: به طور قطع باید از تجربه های به دست آمده استفاده کرد، باید با هم باشیم و هیچ راهی جز درک متقابل و تفاهم ملی نداریم.
وی با تاکید بر اینکه ما اکنون به یک خیزش جدی برای بقای آرمان های انقلاب نیاز داریم و باید به نیازهای مردم پاسخگویی کنیم، اظهار داشت: سطح نیازهای مردم متاسفانه پایین آمده و امروز مردم برای نیازهای روزمره خود به مسئولان مراجعه می کنند ما از نظر قوانین، کمبود نداریم، اما باید به اجرای قانون و توجه به سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور باور داشته باشیم و در این مسیر، اولویت، پرداختن به معیشت مردم است.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اظهار تاسف از وضعیت فرهنگی کشور گفت: به رغم همه شعارهایی که داده می شود، شرایط فرهنگی مناسبی در کشور نداریم و تصور می شود با برخوردهای خشن می توان مشکلات فرهنگی را حل کرد.
وی بیان داشت: ما میتوانیم با عملکرد خوب و پاسخ دادن به توقعات و نیازهای مردم الگویی برای سایر کشورهای اسلامی و دنیای اسلام ارائه کنیم.
عارف در پایان با اشاره به آشنایی دیرینه با اولیا از دهه ۵۰ و نقش آفرینی وی در انجمن اسلامی دانشگاه و عرصه های مختلف انقلاب، اظهار داشت: رفتار و کردار اولیا چه پیش از انقلاب و چه پس از انقلاب چند ویژگی داشت که موجب موفقیت های بعدی ایشان تاکنون شده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، تعهد و وفاداری به ارزش ها و آرمان های انقلاب در ادوار مختلف، شادابی و انگیزه بالا در خدمت، پرکاری و متانت، نجابت و اصالت خانوادگی، توقع حداقلی یا بی توقعی در برابر تلاش حداکثری، اخلاق و رفتار اسلامی و خستگی ناپذیری و مسئولیت پذیری از جمله ویژگی های اخلاقی و رفتاری آقای اولیا بود.