سنندج - خبرگزاری مهر: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد آسلامی واحد سنندج با حضور مسئولان کشوری و استانی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه سه شنبه با حضور رئیس دانشگاه های منطقه 11 کشور و مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، استاندار کردستان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و جمعی از استادان دانشگاه و مدیران اجرایی استان مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد آسلامی سنندج افتتاح شد.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد آسلامی سنندج در مراسم افتتاحیه این مرکز به اهداف راه اندازی آن اشاره کرد و گفت: هدف اصلی مرکز رشد حمایت از ایده هایی است که قابلیت اجرا و عملی شدن را داشته باشند و می توانند پس از تولید وارد بازار شوند.

عادل سلطانی مرکز رشد را حلقه ای میان دانشگاه و صنعت عنوان کرد و افزود: افراد پژوهشگر ایده های خود را در مرکز رشد واحدهای فناور مطرح کرده و پس از تائید از سوی شورای راهبردی مرکز رشد با حمایت های این مرکز به مرحله تولید می رسند.

وی در خصوص حمایت های مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی سنندج از ایده های پژوهشگران اظهار داشت: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد آسلامی سنندج سه نوع برنامه را برای حمایت از شرکت های عضو این مرکز انجام می دهد.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد آسلامی سنندج ادامه داد: در مرحله اول پژوهشگران می توانند از کلیه امکانات، تجهیزات آزمایشگاهی و مشاوره توسط استادان برجسته دانشگاه به صورت رایگان بهره گرفته تا نواقص ایده آنها برطرف شود.

سلطانی یادآور شد: پس از آن وارد مرحله پیش رشد شده و 30 تا 50 میلیون ریال به آنان تسهیلات داده می شود تا ظرف حداکثر یک سال ایده خود را اجرایی کنند.

وی در ادامه گفت: در مرحله سوم حمایتی و پس از ورود به مرحله رشد بین 200 تا 250 میلیون ریال تسهیلات بلند مدت به پژوهشگران اختصاص داده می شود و کار بازریابی و ارائه محصولات تولیدی از ایده های مورد نظر در بازارهای داخلی و خارجی صورت می گیرد.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد آسلامی سنندج در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: وجود مراکز رشد در استان ها زمینه احداث پارک علم و فناوری را فراهم می کند.

سلطانی افزود: یکی از شروط احداث پارک علم و فناوری وجود دو مرکز رشد در استان است که خوشبختانه در حال حاضر یک مرکز رشد در دانشگاه کردستان و یک مرکز رشد نیز در دانشگاه آزاد به بهره برداری رسیده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر شش شرکت برای ورود به مرکز رشد درخواست و ایده های خود را ارائه کرده اند که چهار شرکت آن مورد تایید شورای راهبردی مرکز رشد قرار گرفته است.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد آسلامی سنندج یادآور شد: از چهار شرکت مذکور دو شرکت در زمینه موبایل و اینترنت، یک شرکت در زمینه نرم افزار منابع استانی و یک شرکت نیز در زمینه دستگاه کلرزن در آب های کشاورزی ایده های خود را ارائه و پیش بینی می شود تا پایان سال تعداد این شرکت ها به 10 شرکت برسد.

سلطانی در پایان سخنان خود گفت: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد آسلامی سنندج در یک ساختمان دو طبقه با 10 اتاق مجزا و زیر بنای 540 متر مربع و با اعتباری حدود یک میلیارد ریال احداث شده است و به طور همزمان آمادگی پذیرش 10 شرکت و هسته فناور را دارد.