شاهرود-خبرگزاری مهر: مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بردن پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد غلط بود، گفت: غرب به دنبال مذاکرات فرسایشی با ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم جلالی شامگاه جمعه در نشست خبری با اصحاب رسانه در شاهرود با اشاره به مذاکرات گروه 1+5 در مسکو افزود: دلیل انجام این گونه مذاکرات غرب با ایران اولا به خاطر نزدیک بودن انتخابات آمریکا و مدیریت قیمت انرژی و ثانیا مدیریت بحران مالی اروپا و غرب است.

ناکامی در مذاکرات هسته ای، مشکلات غرب را پیچیده تر می کند

وی تصریح کرد: هر نوع ناکامی در مذاکرات و گفتگو ها می تواند به یک جهت قیمتی مبدل شده و باعث افزون شدن مشکلات غرب شود.

 نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این رفتار فرسایشی غرب رفتاری غیر صادقانه است که باید اصلاح  شده و مذاکرات به سمتی برود تا پرونده جمهوری اسلامی ایران به مسیر اصلی برگردد و این می تواند بهترین نقطه اعتماد سازی جهت استمرار  مذاکرات باشد.

غربی ها باید در افکار عمومی ملت ایران اعتماد سازی کنند

جلالی گفت: غربی ها باید بیشتر به  نتیجه مذاکرات ملتزم بوده و در افکار عمومی ملت ایران اعتماد سازی کنند.

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس افزود: غربی ها تا کنون خود را ملتزم به عمل در نتیجه مذاکرات و از همان ابتدا که تعلیق پذیرفته شده اعلام کردن این تعلیق تعطیلی فعالیت های غنی سازی ایران است.

وی اضافه کرد: در مذاکرات بعدی قرار شد ما به همه شبهات آن پاسخ داده و سپس آنها شبه ای جدید مطرح نکنند اما علی رغم پاسخ دادن ایران به همه شبهات باز آنها به ایجاد شبه سازی پرداختند.

نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی گفت: در مذاکرات بغداد قرار بود بحث های کارشناسی انجام شود ولی متاسفانه باز هم آنها ملتزم به این بحث ها نبودند.

کمیسیون امنیت ملی موضوع اعدام چند تن از اتباع ایران در عربستان را بررسی کند

جلالی در مورد اعدام چند تن از اتباع ایران در عربستان اظهار داشت: من فکر می کنم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی یک کمیته را جهت بررسی موضوع و توضیح به افکار عمومی تعیین کند.

وی افزود: برای ایران خوب نیست که یکسری اتباعش در کشوری دیگر اعدام شوند و حتما باید دلیل آن روشن شود.

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس خاطر نشان کرد: اخیر وزارت امور خارجه نیز یک تیم را تشکیل داده  تا موضوع را بررسی و به اطلاع ملت برساند.

وحدت به معنای نفی رقابت نیست

نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی گفت: معنی وحدت این نیست که رقابت وجود نداشته باشد.

کاظم جلالی با بیان اینکه چرا بعضی ها می خواهند به نماینده مجلس از روی رسانه و بیرون به نماینده فشار بیاورند، اظهار داشت: مجلس اصلی ترین مرکز تضارب آرا است و اینکه کسی دنبال مجلس تک صدایی باشد اشتباه است.

باید اختلاف سلیقه ها را به رسمیت بشناسیم

جلالی گفت: در حال حاضر از 287 نفر نماینده که در مجلس حضور دارند 277 نفر اصولگرا هستند و ضمن اینکه چتر اصولگرایی وجود دارد باید اختلاف سلیقه ها را به رسمیت بشناسیم زیرا  اختلاف سلیقه ها است که می تواند زمینه تضارب افکار را در مجلس فراهم کند.

نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی افزود: در داخل مجلس می تواند فراکسیون های مختلف وجود داشته باشد که رای زنی و کار بکنند.

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: معنی وحدت این نیست که رقابت وجود نداشته باشد اگر می خواهیم اینگونه از وحدت تلقی داشته باشیم پس نباید هیچ گونه انتخاباتی برگزار کنیم.

وی اضافه کرد: مثلا در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی که وحدت ضروری بود چرا اصولگرایان با چند لیست وارد جامعه شدند و همین دوستان که امروز سخن از وحدت می گویند چرا در انتخابات که همه مراجع گفتند وحدت کنید وحدت نکردند.

عده ای برای حذف لاریجانی متحد شده بودند

جلالی افزود: در بحث ریاست مجلس وحدتی که دوستان مطرح می کردند برای حذف آقای لاریجانی بود و ما در جلساتی که با ایشان داشتیم صریحا به ایشان گفتیم وحدتی که شما مطرح می کنیم وحدت سلبی است نه وحدت ایجابی و این کافی نیست.

نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی  اظهار داشت: اولا من رقابت را منافی با وحدت نمی دانم زیرا رقابت با رعایت همه آداب و اخلاق خوب است و ثانیا شما انتظار نداشته باشید در داخل مجلس برای هیئت رئیسه یک لیست باشد و هیچ گاه نیز اینطور نبوده است.

بر روی فردی سرمایه گذاری شود که توان اداره کشور را داشته باشد

نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی گفت: نیروهای عاقل و اصولگرای کشور کنار هم جمع و بر روی فردی سرمایه گذاری کنند که توان اداره کشور را داشته باشد.

کاظم جلالی در جواب خبرنگار مهر مبنی بر چگونگی آرایش سیاسی قبل از انتخابات ریاست جمهوری افزود: با توجه به مشکلات در حال حاضر کشور و همچنین بین المللی، حفظ اجماع برای سرمایه گذاری بر روی یک فردی که صلاحیت این کار را داشته باشد ضروری است.

وی همچنین تصریح کرد: در حال حاضر هیچ علامتی از آرایش سیاسی و جریانات سیاسی کشور که چطور و بر روی چه افرادی می خواهند سرمایه گذاری کننده وجود ندارد.

کاندیدای ریاست مرکز پژوهش های مجلس نیستم

جلالی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در رابطه با مطرح بودن اسم ایشان به عنوان گزینه اصلی برای ریاست مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت: من خبر ندارم و شایعه است.

نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی در پایان علت کاندیدا نشدنش در کمیسیون امنیت ملی را نیز حضور آقای بروجردی عنوان کرد و اظهار داشت: اگر ایشان نمی آمدند من قطعا کاندیدا می شدم.