ابراهیم اعتصام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به تدابیر وزارت آموزش و پرورش کشور و روسای آموزش و پرورش استثنایی استانها و تاکیدات در جهت توجه به دانش آموزان استثنایی و ایجاد بستر مناسب به منظور شکوفایی استعداد آنان، امکانات مطلوبی در این بخش فراهم شده است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر نسبت نیروی انسانی فعال در بخش آموزش و پرورش استثنایی کشور اعم از معلم، مدیر، مربی و...، به دانش آموزان این حوزه، یک به سه است که لازم به ذکر است نیروهای موجود، از میان افراد متخصص و تحصیلکرده در این زمینه هستند.
برخورداری از امکانات مطلوب در مقایسه با کشورهای توسعه یافته
این مسئول ادامه داد: برنامه ریزی و تهیه محتوای درسی برای دانش آموزان استثنایی به لحاظ شرایط و نیازهای ویژه این عزیزان و وجود معلولیتهای متنوع، کار بسیار سختی است.
اعتصام افزود: اما با تلاش و اهتمام مسئولان ذیربط، درتولید محتوا، تامین نیروی انسانی متخصص، ایجاد فضاهای مطلوب و مناسب سازی فضاهای عادی برای ورود دانش آموزان استثنایی به مدارس عادی، اماکن فرهنگی و ورزشی و.... در مقایسه با کشورهای توسعه یافته، جمهوری اسلامی ایران از شرایط مطلوبی برخوردار است.
لزوم فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه بهداشت و سلامت
معاون سازمان مدارس استثنایی کشور تاکید کرد: باید با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه بهداشت و سلامت توسط نهادهای فرهنگی و انجام اقدامات پیشگیرانه، سال به سال از آمار کودکان با نیازهای ویژه در کشور کاسته شود.
این مسئول افزود: در حال حاضر تلاش بر این است که تمام افراد با نیازهای ویژه در سراسر کشور تحت پوشش خدمات آموزشی و تعلیم و تربیت و مهارت آموزی قرار گیرند و زمینه برای شکوفایی استعداهای آنان فراهم شود.
وی گفت: با توجه به مشارکت خیرین و نهادهای مردمی، انگیزه بالای پرسنل و به ویژه همکاری و ارتباط عمیق والدین دانش آموزان استثنایی، چشم انداز روشنی برای رفع مشکلات و ایجاد امکانات مطلوبتر در آینده، وجود دارد.