زاهدان - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سهم اعتبارات امسال استان 530 میلیارد تومان است که 394 میلیارد تومان آن تملک دارایی های سرمایه ای و 136 میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رجبعلی شیخ زاده صبح دوشنبه در سومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: کل اعتبارات سال 90 استان از تمامی منابع 908 میلیارد تومان بود که 668میلیارد تومان آن تخصیص یافت و از 200 میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای نیز، 147 میلیارد تومان آن اختصاص پیدا کرد.

وی گفت: اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان نیز در سال گذشته 708 میلیارد تومان بود که 520 میلیارد تومان آن تخصیص یافت است.

وی افزود: مبالغ عدم تخصیص مربوط به شاخص های فرهنگی و ماده 180 قانون برنامه پنجم است.

معاون برنامه ریزی استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: با توجه به دغدغه مدیران استان، صرفه جویی در مصرف اعتبارات و جذب به موقع اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ضروری است.

وی گفت: دستگاه های اجرایی و ذیحسابان موظفند در سالجاری اقدام به ارائه گزارشات مالی و پیشرفت فیزیکی در مقاطع سه ماهه کنند.