بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان گفت: زنان به دلیل نقش مهمی که در مدیریت خانه دارند می توانند برنامه ریزان و مدیران اصلاح محیط زیست در خانه و محله خود باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، پری صیادی عصر دوشنبه در حاشیه  مراسم تجلیل از زنان فعال دستگاه های اجرایی استان هرمزگان، اظهار داشت: زنان  در حوزه محیط زیست، عامل اصلی انتقال فرهنگ زیست محیطی به نسل های آینده هستند، کودکان از آغاز تولد، فرهنگ شیوه زیستن و راه و رسم ارتباط با محیط  را از مادر می آموزند، چنانچه فرهنگ زیست محیطی در میان مادران تعمیم یابد و زنان ما قانونمندی اکوسیستم را بشناسند، در آن صورت به خوبی می توانند این میراث معنوی را به فرزندان خود منتقل کنند.

وی ادامه داد: به این ترتیب درمی یابیم که انتقال فرهنگ مناسب زیست محیطی علاوه بر فطرت و غریزه شخصی زنان بستر و ابزاری نیز می خواهد که باید ضرورتا در اختیارشان قرار گیرد و زن محروم از امکانات قادر به انتقال یک فرهنگ مناسب نخواهد بود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان تاکید کرد: زنان به دلیل نقش مهمی که در مدیریت خانه دارند می توانند برنامه ریزان اصلاح محیط زیست در خانه و محله خود باشند.

صیادی افزود: زنان روستایی به دلیل نقش چشمگیری که در کشاورزی دارند قادرند در کاهش مصرف سم و استفاده بهینه از کود در حفظ محیط زیست تاثیر گذار باشند، زنان روستایی حتی اگر رئیس واحد بهره برداری کشاورزی نباشند قطعا شریک اصلی همسر خود در انجام کارهای کشاورزی هستند و از این رو می توانند در تصمیم گیری خانواده در زمینه میزان و شیوه مصرف سم و کود به خوبی دخالت کنند.

وی عنوان کرد: زنان عامل اصلی اصلاح فرهنگ مصرف هستند به دلیل نقش مهمی که زنان در اداره خانه و پرورش و تربیت کودکان دارند، طبیعتاً فرهنگ مصرف که نقش ویژه ای در اصلاح رفتار زیست محیطی دارد در خانه و بین افراد خانواده به وسیله زنان شکل می گیرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان یادآور شد: مادران همچنین می توانند به نوجوانان بیاموزند که از ترددهای غیرضروری با خودروی شخصی اجتناب  کنند و با تشویق و ترویج استفاده از وسیله نقلیه عمومی، موجب کاهش اکسید نیتروژن و دی اکسید گوگرد شوند.