تهیه‌کننده مستند "انارستان" گفت: در این مستند سعی کرده‌ایم در قالب گفتگو با مردم در مناطق مختلف و حتی در سطوح مختلف تحصیلی، فرهنگی و شغلی به نوعی روایتگر خلق و خوی خاص ایرانیان باشیم.

حمیدرضا هدایتی راد، تهیه‌کننده مجموعه مستند "انارستان" درباره محتوای این مجموعه به خبرنگار مهر گفت: "انارستان" مجموعه‌ای است که سعی دارد به زندگی هنرمندان نزدیک شود و نوع زندگی هر هنرمند را در شهری که زندگی می‌کند، پی بگیرد.

وی اظهار داشت: در پنج قسمت اول مجموعه "انارستان" به بهانه جشنواره رادیو که در زیبا کنار برگزار شد همراه هنرمندان آن  به شهرشان سفر می کنیم. اینکه آن هنرمند با چه کسانی کار کرده، زندگی اش چگونه است؟ چرا کار در رادیو را انتخاب کرده و... از جمله مواردی است که در این قسمت ها به آن می پردازیم.
 
این تهیه‌کننده اشاره کرد: در واقع "انارستان" سعی دارد با سفر به نقاط مختلف ایران از تهران گرفته تا شهرهای مرزی با نگاهی متفاوت و مردم شناسانه، زیبایی‌های کشورمان را به تصویر بکشد. زیرا معتقدیم در کنار اهمیت زیبایی های تاریخی و طبیعی بخش اعظمی از آداب و رسوم و فرهنگ کشور از مردمان هر قوم و ناحیه شکل می گیرد. بنابراین در این مستند سعی کرده ایم با گفتگو با مردم در مناطق مختلف و حتی در سطوح مختلف تحصیلی ، فرهنگی و شغلی به نوعی روایتگر خلق و خوی خاص ایرانیان باشیم.
 
هدایتی راد با اشاره به اینکه 5 قسمت اول به دلیل اتمام جشنواره زودتر به نمایش در می‌آید گفت: با توجه به اینکه جشنواره رادیو برگزار شده است و 5 قسمت این مجموعه به جشنواره بر می‌گردد، تصمیم گرفتیم 5 قسمت اول مجموعه را  زودتر از موعد پخش کنیم. بنابراین این 5 قسمت را از دوشنبه پنجم تیر ماه ساعت 20 هر شب پخش کردیم و  سپس با وقفه ای 20 روزه 13 قسمت دیگر روی آنتن می رود.
 
وی درباره ویژگی‌های این مجموعه گفت: مخاطبان دوست دارند که از حال و روز و سبک زندگی افراد مختلف بیشتر بدانند. اینکه واکنششان نسبت به محیط پیرامونشان چگونه است، در مورد تاریخ و وقایع تاریخی چه تصور و برداشتی دارند، چه علایقی دارند و هر آن چه که در دایره ایران می گنجد را در این مجموعه بررسی می کنیم. این موضوعات برای مخاطب جذاب است.
 
این هنرمند مستند ساز درباره نام این مجموعه اظهار داشت: انار در میان میوه‌ها تنها میوه‌ای است که نماد ایران است. مثل زعفران و فرش که از ویژگی های ایران به شمار می رود. انار نماد ایران است و دانه های انار مردم ایران که ما آنها را در این مجموعه شناسایی می کنیم.
 
هدایتی راد با تجلیل از فعالیت های مدیر شبکه گفت: همکاری با دکتر پورحسین تجربه بسیار خوبی بود. از زمانی که ایشان مدیریت شبکه را در دست گرفته اند شاهد اتفاقات خوبی هستیم. برنامه های متنوعی به نمایش گذاشته می شود. در عین حال دیگر مانند گذشته تنها به پخش مستند های خارجی اکتفا نمی کنند و تولید آثار مستند مورد توجه قرار گرفته است.
 
وی در پایان درباره اهمیت شبکه مستند در سیما تصریح کرد: راه اندازی شبکه مستند نه تنها برای سیما که برای مردم ایران هم اتفاق خوبی است چرا که از این طریق آگاهی شان نسبت به موضوعات مختلف بسیار بیشتر می شود. با توجه به تنوع جغرافیایی، اقلیم ها و اقوام، بناهای تاریخی، طبیعت که داریم نگاه مستند می تواند به آن کمک کند.