سعید رحمانی، نویسنده مجموعه "سوداگر" در این باره به خبرنگار مهر گفت: این مجموعه تلویزیونی به سفارش موسسه ناجی هنر و دکتر منتظرالمهدی به من داده شده و هنوز شبکه آن مشخص نشده است. مجموعه "سوداگر" در 13 قسمت 45 دقیقهای نوشته میشود و تاکنون نگارش هفت قسمت به پایان رسیده است و به احتمال زیاد اول مرداد ماه کلید میخورد.
وی ادامه داد: داستان این مجموعه با وجود آنکه فضای پلیسی و کلانتری دارد، اما بستر آن اجتماعی است و به معرفی خانمهایی میپردازد که به عنوان مشاور در کلانتریها حضور دارند. این مجموعه از سوی پلیس پیشگیری به ناجی هنر سفارش داده شده و آنها به من گفتند تا نگارش این پروژه را بر عهده بگیرم.
رحمانی که تاکنون نویسندگی مجموعههای متنوعی همچون "سیامین روز"، "مرده متحرک" و ... را در کارنامه دارد، اشاره کرد: هر دو یا سه قسمت از این مجموعه یک قصه است. البته ماجرای قسمتهای بعدی هم در قسمتهای قبلی تا حدودی شکل میگیرد. در مجموع ساختار جالب و متفاوتی دارد.
این نویسنده عنوان کرد: دلیل پذیرش نگارش این مجموعه تم اجتماعی آن است. در این مجموعه قرار نیست تعقیب و گریزهای کارهای پلیسی را نشان بدهیم. از سوی دیگر در این مجموعه زمینه اجتماعی بروز ناهنجاریها دیده میشود. در واقع برخورد با جرم است نه مجرم.
وی با اشاره به تحقیقات مجموعه تلویزیونی "سوداگر" گفت: تحقیقات این مجموعه دو ماه طول کشید و نگارش هم از اول اردیبهشت ماه شروع شده و همچنان ادامه دارد. قهرمان قصه این مجموعه الهام پویا ستوان دوم است که هم افسر پلیس بوده و هم روانشناس است.
رحمانی با اشاره به دیگر کارهایش گفت: قبل از نگارش مجموعه تلویزیونی "سوداگر" مجموعهای به سفارش سیمافیلم با عنوان "جاده تباهی" را نوشتم که نگارش آن به نیمه رسیده است. البته در حال حاضر بخشهای نوشته به سیمافیلم ارائه شده تا مسئولان ببینند و تصمیم خودشان را بگیرند.
وی در پایان افزود: این مجموعه در 30 قسمت تهیه میشود و بعد از پایان نگارش مجموعه "سوداگر" ادامه مجموعه "جاده تباهی" را مینویسم.