سرهنگ هوشنگ پور رضا قلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: مشترکان عابربانکها باید از رمزهای کارتهای خود نهایت محافظت را انجام دهند و این رمزها را به سادگی در اختیار افراد مختلف قرار ندهند.
وی افزود: شهروندان باید تا جایی که امکان دارد از انجام معالات غیر حضوری پرهیز کنند زیرا کلاهبردارن با روشهای مختلف در این گونه معاملات در صدد سودجویی هستند و پس از معاملات بانکی طرف معامله می بیند که مبلغ کلانی را از دست داده است.
سرهنگ پور رضا قلی اضافه کرد: یکی از روشهای کلاهبردارن تقاضا برای تغییر زبان عابر بانک است که در این پروسه در نهایت مبلغ کارت طرف معامله به حساب کلاهبردار واریز می شود.
وی ادامه داد: باید شهروندان با رفتار آگاهانه خود از بروز هر گونه جرم جلوگیری کنند و شرایطی را مهیا نکنند که مورد سوء استفاده قرار گیرند.
وی همچنین نسبت به سوء استفاده از فضای اینترنتی نیز هشدار داد و گفت: به خصوص خانواده ها باید روی عملکرد فرزندان خود نظارت بیشتری داشته باشند چون در این فضا به سادگی افراد مورد سوء استفاده قرار می گیرند.
این مسئول ادامه داد: مردم باید آگاهی های خود را نسبت به شرایطی که موجب روز جرم می شود را افزایش دهند تا به سادگی به طعمه ای برای خلافکاران تبدیل نشوند.