عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نهم گفت: عملکرد وزارت ورزش و جوانان در حوزه مسائل فرهنگی و اقتصادی جوانان نتوانست انتظارات پیش بینی شده را برآورده کند و باید نگاه این وزارتخاته فراتر از نگاه ورزشی به جوانان باشد.

فرج الله عارفی نماینده کمیسیون اجتماعی مجلس نهم در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: وزارت ورزش و جوانان وزارتخانه تازه تاسیسی است که عمده فعالیت یکساله خود را متمرکز روی ورزش جوانان کرده است.

وی افزود: این در حالی است که ورزش تنها بخشی از خواسته های جوانان بوده و باید به سایر نیازهای جوانان در بعد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، روانی و جامعه شناسی نیز توجه کرد.

به گفته عارفی، جوانان سرمایه های آینده کشور هستند که کم توجهی به آنها در این دوره بحران و حساس، می تواند لطمات جبران ناپذیری به آینده کشور بزند.

نمایند مردم جیرفت در مجلس نهم درباره نحوه پرداختن به مسائل و مشکلات جوانان پیشنهاد داد: وزارت ورزش و جوانان باید در هر حوزه ای از نیازهای جوانان کارگروه های تخصصی تشکیل داده و پس از بررسی موضوع و همچنین بنا بر اقتضائات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی جوانان در هر منطقه از کشور، اقدام به رفع این نیازها کند.

وی با اشاره به این موضوع که نگاه وزارت ورزش و جوانان باید فراتر از یک نگاه ورزشی به جوان باشد، تصریح کرد: همچنین این وزارتخانه تازه تاسیس می تواند برای برطرف شدن بهتر معضلات مختلف آنها از جوانان هر استان برای حل مشکلات خودشان استفاده کند.