به گزارش خبرنگار مهر، حمید صرامی پیش از ظهر روز شنبه در حاشیه همایش پیشگیری اولیه از اعتیاد ویژه محیط های کارگری استان سمنان در محل سالن اجتماعات سرپرستی بانک ملی استان سمنان با بیان اینکه 500 سازمان مردم نهاد در کشور با مجوز در حوزه پیشگیری از مواد مخدر فعالیت می کنند، افزود: مخاطب اصلی این سازمانهای مردم نهاد، افراد در معرض خطر هستند.
وی با انتقاد از موازی کاری برخی ارگان ها با سازمانهای مردم نهاد در امر پیشگیری از مواد مخدر، تصریح کرد: دستگاه های دولتی باید فعالیت در زمینه اجرای برنامه های پیشگیرانه اجتماعی را به سازمانهای مردم نهاد واگذار کنند.
صرامی با اشاره به توسعه برنامه های پیشگیرانه در سال 91 گفت: تا پایان سال 94 باید 40 درصد از افراد 15 تا 65 ساله کشور آموزش های پیشگیرانه را فرا گیرند.
وی با بیان اینکه سال گذشته هشت درصد افراد تحت پوشش این آموزش ها قرار گرفتند، افزود: امسال نیز 16 درصد از افراد 15 تا 64 ساله کشور از آموزش های پیشگیرانه مبارزه با موادمخدر بهره مند می شوند.
به گفته مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری، طبق سند جامع پیشگیری از اعتیاد اولیه کشور سالانه باید هشت درصد به تعداد افراد تحت پوشش آموزشهای پیشگیرانه مبارزه با موادمخدر اضافه شود.
وی خاطرنشان کرد: سالانه چهار هزار نفر به علت سوء مصرف مواد مخدر در کشور می میرند و از بین رفتن نیروی انسانی بزرگترین اثر مخرب مواد مخدر و اعتیاد برای کشور محسوب می شود.
صرامی درباره اولویتهای مخاطبان آموزشهای پیشگیری مبارزه با موادمخدر اظهار داشت: امسال آموزش دانش آموزان بخصوص در مقطع متوسطه و خانواده هایشان، دانشجویان دانشگاه های دولتی و غیردولتی و کارکنان بخش دولتی و جمعیت کارگری مورد اولویت است.
سیاست های کاری مورد تاکید در سال 91 توسط سازمان فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری، توسعه فعالیت های سالم به جای موضوع مواد مخدر و روانگردان های مختلف برای تربیت نیروهای انسانی، توسعه برنامه های پیشگیرانه در زمینه های اطلاع رسانی، تقویت خدمات مشاوره ای، آموزش های زندگی و آموزشی سبک سالم زندگی هستند.