رئیس مجلس خبرگان با اشاره به اینکه تاریخ تشیع همیشه با بلایا و مصیبت‏ها همراه بوده است، گفت: تلاش‏‏های مرجعیت و امام(ره) بعد از سالها با پیروزی انقلاب اسلامی نتیجه داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از کتاب "تحفه الفاطمیین فی ذکر احوال قم و القمیین" تألیف حسین بن محمد حسن قمی(1305-1367) با حضور آیت الله مهدوی کنی عصر شنبه دهم تیرماه سال، در دانشگاه امام صادق(ع) تهران برگزار شد.

آیت الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری در ابتدای این مراسم گفت: من نه قمی هستم و نه قم شناس ولی درحدود 13 سال در قم طلبگی کردم. در سن 17 سالگی از استادم آقای برهان اجازه رفتن به قم گرفتم ایشان موافق آن نبود زیرا آن را برای من زود می‎دانستند. استخاره کردیم و خوب آمد و استاد را مجاب به رفتن به قم کردم. در قم با اولین چهره‏ای که آشنا شدم حضرت امام (ره) بود.

وی افزود: آیت الله تهرانی استاد اخلاق بنده بود روزهای جمعه در مدرسه حجتیه پس از دعای ندبه سخنرانی می‏کرد می‎فرمود حضرت معصومه(س) فاطمه (س) ثانی است لذا چیزهای جزیی از او نخواهید.

رئیس مجلس خبرگان ادامه داد: چراغی باشید که تا ابد بفروغید نه اینکه مانند شمعی خود بسوزید و تمام شوید ولی محفل دیگران را روشن کنید. کسی که در راه خدا تلاش کند سعی‎اش در همین دنیا هم بی پاسخ نمی‎ماند. سعی هم به معنی کار جدی و نه دویدن است. خداوند می‎فرماید: سعی شما نادیده انگاشته نمی‏شود ممکن است بعدها آثارش پیدا شود.

رئیس دانشگاه امام صادق(ع) تصریح کرد: شاید قمی‎ها در گرفتاری‎های حکومت‎های آن زمان فکر نمی‎کردند به چنین منزلتی دست یابند. امام(ره) می‎فرمود ما در قم شب‏ها به حوزه می‎رفتیم و روزها در باغها درس می‎خواندیم. این هم مصداق آیه شریفه ازوَمَنْ أَرَادَ الآخِرَةَ وَسَعَى لَهَا سَعْیَهَا وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولَئِکَ کَانَ سَعْیُهُم مَّشْکُورًا "و هر کس خواهان آخرت است و نهایت کوشش را براى آن بکند و مؤمن باشد آنانند که تلاش آنها مورد حق‏شناسى واقع خواهد شد". سعی شما باقی می‎ماند نه تنها برای آخرت بلکه در این دنیا هم می‎ماند. یعنی تلاش‏‏های مرجعیت و امام(ره) بعد از سالها با پیروزی انقلاب اسلامی نتیجه داد. باید کاری کرد که انسان جهانی شود و این نمی‏شود مگر با وصل شدن به خداوند.

مهدوی کنی اظهارداشت: همیشه مشکلات بوده و تاریخ تشیع همیشه با بلایا و مصیبت‏ها همراه بوده است. همین قمیین با مشکلات زیادی دست به گریبان بوده‏اند.اما سعی آقای بنایی (رئیس بنیاد مرکز قم پژوهی) بعدها به ثمر می‏نشیند و در این دنیا نتیجه‏اش را خواهد دید.

وی افزود: وقتی درسم در قم تمام شد بازگشتم ولی دلم همیشه با قم بود. من قم و شأن آن را خیلی دوست دارم. زمینی هم در این شهر داریم که مقداری مجلس خبرگان مقداری جامعه الزهرا برداشت و مقداری باقیمانده که با کمک آقای پور محمدی شعبه‎ای از دانشگاه امام صادق را در آنجا بنا می‎کنیم.

رئیس مجلس خبرگان درپایان یادآور شد: کتاب"تحفه الفاطمیین فی ذکر احوال قم و القمیین" هم مشمول همین آیه است و تلاش نویسنده آن بعد از سالها به بار نشست. کسی فکر نمی‎کرد بعد از 100 سال عده‏ای پیدا شوند و این کتاب را به چاپ برسانند. باید توجه داشت که تلاش در راه خدا باقی خواهد ماند.