مشهد - خبرگزاری مهر: سرپرست فنی مسابقات بدمینتون کشوری دانش آموزان پسر سراسر کشور از اعلام نتایج مسابقات بدمینتون مرحله اول خبر داد.

علی اصغر امینیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در این بازیها که صبح  سه شنبه در سالن شهید فخار مشهد برگزار شد، کردستان در مقابل البرز به پیروزی  دو بر یک دست یافت و زنجان در مقابل آذربایجان غربی سه بر صفر بازی را واگذار کرد و یزد دو بر یک ازسد  تیم ایلام گذشت.

وی با بیان این که خراسان رضوی  سه بر صفر،شهرستانهای تهران را پشت سر گذاشت، اظهار داشت: سیستان و بلوچستان از مازنی ها شکست خوردند.

وی با اشاره به این که لرستان سه بر صفر، خراسان جنوبی را از طعم پیروزی بی نصیب ساخت، گفت:اصفهان از فارسیها عقب ماند.

وی افزود: گیلانیها سه بر صفر همدانیها رامغلوب و سمنان از ادامه رقابت باز ماند. کرمان نیز آذر بایجان شرقی را پشت سر گذاشت.