به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر رضا تقی پور ظهر سه شنبه در همایش برترین های مدیریت روستائی کشور در وزارت کشور اظهار داشت: ارائه خدمات مالی و سرویسهای مالی از جمله پرداخت سودهای سهام عدالت، پرداختهای کمیته امداد امام خمینی (ره)، یارانهها و پرداختهای بهزیستی در روستاها انجام می شود و نیازی به مراجعه روستاییان به شهرها وجود ندارد.
وی گفت: ایجاد دفاتر ICT در روستاها تکلیفی است که در برنامه چهارم توسعه بر عهده این وزارتخانه گذاشته شده بود و تا امروز 10 هزار دفتر ICT روستایی در کشور ایجاد شده است.
وی ادامه داد: در روستاهایی که خدمات ICT در آنها ارائه شده دسترسی به خدمات پیشرفته دولت الکترونیک وجود دارد و امسال پورتالی راه اندازی شده تا فرصت فروش آگهی و محصولات روستاییان از طریق فضای مجازی و الکترونیکی فراهم شود، لذا روستاییان میتوانند عکس و مشخصات کالای کشاورزی و یا صنایع دستی خود را در این پورتال قرار داده و آن را به صورت الکترونیکی به فروش برسانند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین گفت: در حال حاضر صدور شناسنامه، صدور پروانه و بیش از 300 نوع خدمات از طریق دفاتر ICT روستایی قابل انجام است و با تفاهمنامهای که بین وزارت ارتباطات و اطلاعات و وزارت کشور منعقد میشود، دولت الکترونیک در روستاها توسعه مناسبی خواهد یافت.
تقی پور افزود: تا پایان سال جاری دسترسی روستاییان بالای 20 خانوار به تلفن به 98،5 درصد خواهد رسید.
تقی پور همچنین اظهار کرد: امروز هیچ روستای آبادی در کشور وجود ندارد که حداقل از یک نوع ارتباط بهرهمند نباشد. امروز حداقل یک ارتباط به دورترین و محرومترین نقطه کشور نیز رسیده است و در جایی که امکان استفاده از امکانات از طریق زمین وجود نداشته، از طریق ارتباطات ماهوارهای یک نوع ارتباط را برای روستاهای دورافتاده ایجاد کردهایم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: پوشش تلفن خانگی روستاییان 96،7 درصد تا پایان سال 90 بوده که مقرر شده در روستاهای بالای 20 خانوار این رقم تا پایان امسال به 98،5 درصد افزایش یابد.