به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا لکزایی اظهار داشت: به منظور تامین نیازهای آبی مردم شهرهای جنوبی سیستان و بلوچستان بسیاری از خطوط انتقال و همچنین چاه های مورد بهره برداری بهسازی و بازبینی شده است.
وی گفت: در این راستا نسبت به لایروبی چاه های مورد بهره برداری در شهرهای قصر قند، فنوج، اسپکه و راسک اقدام شده است.
وی هزینه اجرای این طرح را 600 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در این شهرها برداشت آب به حد مطلوب رسیده و آب شرب استحصال شده دارای استاندارد لازم است.
معاون بهره برداری شرکت آبفای سیستان و بلوچستان همچنین با تاکید بر مصرف بهینه بیان داشت: در صورت صرفه جویی هر خانواده به میزان 10 لیتر در طی شبانه روز مشکل کم آبی در استان نخواهیم داشت.
پرداخت خسارت حوادث طبیعی به 265 خانوار تحت حمایت از سوی کمیته امداد سیستان و بلوچستان
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته به 265 خانوار تحت حمایت آسیب دیده از حوادث طبیعی خسارت پرداخت شده است.
محسن مسعودیان راد افزود: تعداد خانوار مددجوی آسیب دیده ناشی از حوادث طبیعی مانند بارندگی، صاعقه، خشکسالی و آتش سوزی در سال گذشته، 265 خانوار بوده که به این خانوارها مبلغ 370 میلیون ریال به عنوان بخشی از جبران خسارات پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: خدمات ارائه شده توسط کمیته امداد در قالب بهداشت و درمان، مسکن، آموزش، اشتغال، جهیزیه و وام ازدواج در مناطق محروم استان در سال گذشته بیش از مبلغ 326 میلیارد ریال بوده که 200 میلیارد ریال به صورت وام و مبلغ 125 میلیارد ریال به صورت کمک های بلاعوض نقدی و غیر نقدی به مددجویان و سایر نیازمندان پرداخت شده است.
وی گفت: در راستای سیاست بنیادین و تحول گرای کمیته امداد مبنی بر توانمند سازی اشتغال و توسعه پایدار، پرداخت وام های قرض الحسنه در سرفصل های کارگشایی، اشتغال، کارانگیزی، کمک به مشمولان و دانشجویان در دستور کار این نهاد قرار گرفته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه سیاست اشتغالزایی مهمترین هدف کاری این نهاد است، افزود: اجرای طرح های اشتغال متناسب با شرایط و استعدادهای محیطی از کارهایی است که مددجویان و متقاضیان با حمایت کمیته امداد و همکاری بانک ها، آنها را اجرا می کنند.
راه اندازی بازارچه صنایع دستی در زاهدان
بازارچه صنایع دستی این هفته در خانه ابویی (کارگاه آفرینش هنرهای سنتی زاهدان) راه اندازی می شود.
این بازارچه در حال حاضر با هشت غرفه صنایع دستی شامل البسه محلی، تراش سنگ های قیمتی، سکه دوزی، زیور آلات، سفال، معرق، گلیم و تزیینات دیوار کوب استد که در آینده تعداد آن افزایش می یابد.
هدف از برگزاری این بازارچه تابستانی، تولید زنده محصولات صنایع دستی جهت آشنایی مردم با رشته های بومی و فروش آنها است که در صورت استقبال برنامه ریزی جهت دائمی نمودن بازارچه صورت می گیرد.
همچنین برخی از رشته های صنایع دستی نیز به صورت رایگان در این مرکز آموزش داده می شود.