به گزارش خبرنگار مهر، حسین کاظمی صبح پنجشنبه در نشست کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری استان افزود: این طرح ها از میان 350 طرح ارائه شده به دبیرخانه کارگروه، پس از برگزاری جلسات تخصصی و تصویب در شورای برنامه ریزی و توسعه استان برای اجرا انتخاب شده اند.
وی بیان داشت: این طرحها در حوزه های اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و فنی با همکاری دستگاههای اجرایی و با استفاده از کارشناسان و متخصصان اجرا می شوند.
کاظمی تصریح کرد: این طرح از طریق فراخوان در اختیار پژوهشگران و محققین قرار خواهد گرفت.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری با بیان اینکه پژوهش در این استان در حال نزدیک شدن به جایگاه واقعی خود است، اظهار داشت: باید براساس نیازهای استان برنامهریزی لازم را برای انجام پژوهش ها انجام داد.
وی افزود: دستگاههای اجرایی باید با تشخیص نیازها و اولویتهای پژوهشی و بدون دوباره کاری طرحهای پژوهشی خود را ارائه دهند.
کاظمی تاکید کرد: سرمایه گذاری در بخش پژوهش و نیروی انسانی باید مد نظر مسئولان اجرایی قرار گیرد تا تقویت حوزه پژوهش به خوبی انجام شود.
وی بیان داشت: ایجاد پارک علم و فناوری و تشکیل بنیاد نخبگان از جمله اقدامات دولت برای توسعه پژوهش در کشور است که باید این گونه فعالیتها ارتقاء یابد تا جوانان، نخبگان و دانشمندان از این امکانات به خوبی استفاده کنند.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری تاکید کرد: اگر پژوهش نهادینه شود و مبنای هر کار و عملیات عمرانی، کشاورزی و فرهنگی قرار گیرد، بسیاری از مشکلات، دوباره کاری ها و هدرروی سرمایه از بین می رود.