سمنان-خبرگزاری مهر: داستان بلند "افرا" نخستین جلد از پنج‌گانه‌ای ادبی با موضوع انقلاب اسلامی از سوی حوزه هنری استان سمنان و با نگارش حسینعلی جعفری به زودی منتشر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی جعفری نویسنده داستان کتاب "افرا" صبح روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل حوزه هنری استان سمنان در خصوص این کتاب اظهار داشت: داستان کتاب "افرا"  در واقع نخستین جلد از پنج‌گانه‌ای است که با موضوع انقلاب اسلامی از سوی حوزه هنری استان، مراحل آماده‌سازی را برای چاپ توسط انتشارات سوره مهر طی می کند.

جعفری افزود: داستان "افرا" روایت زندگی فردی است به نام رستم علی که به کمک فردی به نام ذکریا تلاش می‌کند تا یک سرهنگ شاهنشاهی را از بین ببرد.

به گفته این نویسنده: داستان کتاب اخیر در 200 صفحه نوشته شده و اتفاقات آن در مازندران روی می‌دهد.

به گزارش مهر: دو مجموعه داستان "من سرباز هخامنشی بودم" و "ساعت‌ها همه خوابند" از کتاب‌های حسینعلی جعفری هستند که پیش از این توسط حوزه هنری استان سمنان منتشر شده‌ است.

کتاب "من سرباز هخامنشی بودم" توانست در سومین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری در بخش داستان کوتاه به مقام نخست دست پیدا کند و کتاب "ساعت‌ها همه خوابند" نیز در نهمین دوره جایزه ادبی شهید غنی‌ پور در بخش ادبیات داستانی بزرگسال و با موضوع آزاد از میان 43 مجموعه داستان کوتاه، عنوان اثر برگزیده را به دست آورد و همچنین در سومین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری نیز در بخش داستان کوتاه به مقام سوم دست یافت.  

کتاب "من سرباز هخامنشی بودم"  تا به حال 5 بار از سوی انتشارات سوره مهر تجدید چاپ شده و جزء کتاب های نقره ای قرار گرفته است.