وزیر آموزش و پرورش از ضرورت چند رسانه ای شدن کلاسهای درسی همزمان با تحول بنیادین در این وزارتخانه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا حاجی بابایی در سومین روز از بیست و نهمین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور در مرکز همایشهای رازی گفت: هر درسی که قرار است تدریس شود باید به صورت چند رسانه ای باشد به عنوان مثال اگر قرار است درسی با موضوع خلیج فارس به دانش آموز داده شود دانش آموز باید به صورت تصویری خلیج فارس را مشاهده کند و بداند که خلیج فارس در کجاست و آن را همراه با تصویر و یا فیلم در ذهن خود به یادگار بسپارد.

وی ادامه داد: 37 هزار مدرسه به شبکه اینترانت متصل شده و هم اکنون نیز 24 هزار مدرسه شروع به هوشمند سازی کرده است.

حاجی بابایی افزود: 10 ماه از تقویم کار ویژه وزارتخانه گذشته است و سال 91 به عنوان پرکارترین سال آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اجرای سند تحول بنیادین افزود: محتوای تمامی کتب درسی در طول 6 سال تغییر خواهد کرد که امسال محتوای کتاب پایه دوم و ششم تغییر یافته و امروز 22 میلیون جلد کتاب نیز زیر چاپ رفته است.

وزیر آموزش و پرورش به ضرورت چند رسانه ای شدن کلاسهای درسی در بحث محتوا اشاره کرد و گفت: صرفا کتاب نباید در اختیار معلم و دانش آموز قرار بگیرد به همین منظور 40 سال سی دی با نظر کارشناسان و مولفان و همچنین کتاب راهنمای معلم در قالب بسته های ویژه به معلمان داده می شود.

به گفته حاجی بابایی معلم هر زمان که اراده کند می تواند با مراجعه به سی دی و راهنما کار تدریس را ادامه دهد.

وی با بیان اینکه 60 هزار معلم در زمستان دوره آموزشی دیده اند افزود: 5 هزار معلم نیز به صورت ویژه در تابستان 91 دوره های آمادگی برای تدریس در پایه ششم و دوم را گذرانده اند که این تعداد به 120 هزار معلم در قالب دوره ضمن خدمت آموزشهای لازم را می بینند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: بر این اساس 60 تا 70 درصد کلاسهای آمادگی در تابستان و مابقی در طول سال تحصیلی برگزار می شود.

حاجی بابایی ثبت نام 11 میلیون دانش آموز را در تیرماه بی نظیر عنوان کرد و گفت: این برای نخستین بار است که این تعداد دانش آموز تا پایان تیرماه ثبت نام می کنند و کلاس بندیها نیز به اتمام می رسد.

وی از شروع کلاسهای ضمن خدمت در تابستان خبر داد و افزود: آموزشهای معلمان ضمن خدمت نیز تا پایان تابستان به اتمام خواهد رسید.

وزیر آموزش و پرورش درباره تک نوبتی شدن مدارس توضیح داد: امسال 90 درصد دانش آموزان در نوبت صبح تحصیل می کنند که پیش از این این عدد به کمتر از 70 درصد می رسید ضمن آنکه به تمام مدیران ابلاغ شده است سال تحصلی جدید را همراه با نشاط سازمانی، تفکر و تعلق و دین باوری آغاز کنند.