به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله غیاث الدین طه محمدی ظهر چهارشنبه در دیدار جمعی از کارکنان و کارآموزان سازمان فنی و حرفهای همدان که به مناسبت هفته ملی مهارت برگزار شد، افزود: قیمت و شأن هر انسانی در انجام مطلوب کار و هنری است که از عهده آن برآید.
وی مخترعان جوان را سرمایههای ارزشمند کشور دانست و گفت: با بها دادن به اختراعات جوانان، کشور از وابستگی به بیگانگان نجات پیدا می کند.
فارغ التحصیلان دانشگاهها هیچ گونه مهارتی ندارند
وی با تاکید بر اینکه مدرک گرایی بزرگترین عیب دانشگاههای ایران است، گفت: دانشگاهها فقط افراد پشت میز نشین تربیت میکند و فارغ التحصیلان دانشگاهها هیچ گونه مهارتی ندارند.
آیتالله محمدی مهارت آموزی را لازمه اقتصاد سالم دانست و گفت: کار بدون مهارت از نظر دینی و اقتصادی برای کشور باعث سرافکندگی است.
وی با اشاره به اینکه بخش عظیمی از نیروی کار در ایران را کارگران افغانی تشکیل میدهند، گفت: جوانان ایرانی با یک باور اشتباه تنها به دنبال مدیریت و مشاغل دفتری هستند.
امام جمعه همدان مدرک گرایی و توقع بالای جوانان را اصلیترین علت ضعف اقتصادی کشور دانست و گفت: ایرانیها استعداد درخشان و هوش بالایی دارند که در صورت بها دادن به آن در اقتصاد دنیا پیشرو خواهند بود.
نماینده ولی فقیه در استان در بخش دیگری با بیان اینکه متأسفانه عده خاصی خیر و صلاح و پیشرفت کشور را نمیخواهند، گفت: دولت باید برای رفع این گرانیها چاره اندیشی کند.