کرج - خبرگزاری مهر: فرماندار کرج گفت: بودجه سال 91 شهرستان کرج با اعتباری بالغ بر 152.5 میلیارد تومان بسته شد.

مهدی ایران نژاد در گفتگو با خبرنگارمهر، درباره بودجه تخصیصی سال 91 ضمن مقایسه با سالهای گذشته گفت: بودجه شهرستان کرج در سال 89 28 میلیارد تومان بود و این رقم در سال 90 به 45 میلیارد رسید.

وی افزود: این میزان بودجه به 37 پروژه در سال 89 و 413 پروژه خرد و کلان در سال 90 اختصاص داشت.

ایران نژاد در ادامه ضمن اشاره به افزایش میزان بودجه نسبت به سال های قبل گفت: 98 درصد پیشرفت پروژه ها در سال گذشته حاکی از روند مطلوب فرایند آبادانی در شهرستان کرج بوده است.

وی درباره بودجه بسته شده در سال 91 نیز اظهار داشت: بعد از هفته ها کار کارشناسی بودجه پایه شهرستان کرج درسال 90  با اعتباری بالغ بر45 میلیارد تومان  بسته شد.

ایران نژاد افزود: از این میزان بودجه 7 میلیارد تومان نیز به اشتهارد بابت شهرستان شدن تخصیص یافته است.

فرماندار کرج در ادامه  عنوان کرد: در حال حاضر کل بودجه شهرستان کرج با 40 میلیارد است و تا پایان سال نیز ارتقا خواهد یافت.

وی در بخش دیگری فصول تخصیص بودجه ها را در بخش های تاسیسات آب و فاضلاب و قطار شهری ذکر کرد و افزود: از کل بودجه تخصیصی  شهرستان کرج 10.5 میلیارد به آبفا، 91.700 میلیارد تومان به قطار شهری اختصاص یافته است و با 114 میلیارد اعتبارات استانی و 38 میلیارد اعتبار شهرستانی در کل بودجه سال 91 شهرستان کرج با میزان 152.5 میلیارد تومان بسته شده است.