رئیس کارگروه دولت الکترونیک در تحول اداری از مسئولان سازمان میراث فرهنگی خواست تا یک ماه دیگر روشهای سنتی و کاغذی را در امور اداری تعطیل کنند و گفت: کنار گذاشتن روش های سنتی و دستبابی به جهان الکترونیک برای پیشرفت در صنعت گردشگری برای فعالان این بخش ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر جلالی در مراسم رونمایی از سامانه صدور مجوز بند "ب" که ظهر امروز در سالن اجتماعات موزه ملی ایران برگزار شد، گفت: از مسئولین سازمان میراث فرهنگی می‌خواهم که تا یک ماه دیگر تمامی روش‌های سنتی را تعطیل کنند و تمام کارها در این سازمان به صورت الکترونیکی انجام شود.

وی افزود: سامانه صدور مجوز بند "ب" تنها یک ربع برای آموزش کارکنان زمان لازم  دارد. بنابراین می توان این فشار را بر نیروی انسانی آورد که در مدت کوتاه روش‌های سنتی را کنار گذاشته و به روش‌های مدرن دست پیدا کنند.

جلالی افزود: در کشور 100 هزار نیروی فناوری اطلاعات داریم که بخشی از آنها بیکار هستند. در حالی که می‌توان از ظرفیت آنها برای تبدیل روش‌های سنتی به مدرن استفاده کرد.

وی با بیان اینکه گردشگری امروز دانش بنیان است گفت: امروزه کسی که در دنیا سفر می‌کند قبل از هر حرکتی درباره مقصد مطالعه کرده و منافع خود را می‌سنجد مانند 13 به در ایران نیست که وسایل‌مان را جمع کنیم و هرجا که فضای سبز بود بنشینیم!

استاد دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: ممکن است تا سال 2030 آموزش زبان دوم لازم نباشد و دنیا به این سمت پیش برود که زمانی که یک فرد ایتالیایی پشت تلفن صحبت می‌کند همزمان برای ما به فارسی ترجمه شود. همچنین ممکن است تا سال 2030 طول عمر انسان ها از لحاظ پیشرفت خدمات بهداشتی به 150 سال برسد و یا تنها دو درصد از افراد جامعه در فقر مطلق قرار داشته باشند.

رئیس کارگروه دولت الکترونیک در تحول اداری بیان کرد: در آینده 93 درصد مشاغل جهان به خدمات متصل هستند و کارهای تولیدی و کشاورزی بر عهده ماشین آلات خواهد بود.

وی افزود: در آینده به این فناوری دست پیدا خواهیم کرد که وقتی مسافری در راه محصولی را می‌بیند اگر همان لحظه با موبایل خود از آن محصول عکس بگیرد تمامی مشخصات محصول را می بیند و در کمترین زمان آن را درب منزل خود دریافت می کند. همچنین در آینده 100 درصد مدارس کشور هوشمند می‌شوند پس باید یکی از منابع درسی به حوزه گردشگری مربوط باشد.

جلالی با بیان اینکه کشورها به این نتیجه رسیده‌اند که هزینه صنعت گردشگری بسیار پایین تر از هزینه دفاع از مرزهاست گفت: اکنون دولت عربستان به این نتیجه رسیده است که شبکه اجتماعی فیس بوک حلال را راه اندازی کند.