دانشگاهیان کشور از امروز فرصت دارند تا برای اعزام به شهرهای کاظمین، سامرا، نجف و کربلا نام نویسی کنند، همچنین شرایط اعزام دانشجویان دختر و پسر مجرد همچنین زوجهای متاهل نیز اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر،  ثبت نام برای اعزام به عتبات عالیات در 5 گروه پسران مجرد، دختران مجرد همراه با یک محرم، زوجهای دانشجو، کارمندان و استادان به صورت 1 تا 3 نفره از امروز در سامانه www.labbayk.com آغاز شد.

تاریخهای مهم ثبت نام و اعزام

نام نویسی تا 12 مردادماه ادامه دارد و قرعه کشی توسط ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در 14 مردادماه انجام می شود، همچنین نتایج از طریق پیام کوتاه به اطلاع برگزیدگان خواهد رسید.
 
افرادی که پیش از این با کاروان‌های عمره دانشجویی (دانشگاهیان) مشرف شده‌اند امکان ثبت نام و تشرف در قالب کاروان‌های عتبات دانشگاهیان را خواهند داشت.
 
متقاضی دانشجو باید در نیمسال نخست سال تحصیلی 91 ـ 92 مشغول به تحصیل باشد و برای اساتید و کارمندان، داشتن شماره حکم کارگزینی الزامی است.
 
با رایزنیهای انجام گرفته با بانک قرض الحسنه مهر، دانشگاهیان می‌توانند پس از افتتاح حساب ویژه عتبات دانشگاهیان به مبلغ 200 هزار تومان، قسمتی از هزینه اعزام را که مبلغ 600 هزار تومان شد، به صورت تسهیلات قرض‌الحسنه ویژه سفر عتبات عالیات از بانک ملی ایران دریافت.
 
اعزامها به صورت زمینی برنامه ریزی شده و جابجایی تاریخ انتخاب شده توسط زایر امکانپذیر نخواهد بود.

آغاز اعزام عتبات دانشگاهیان از اول شهریورماه اعلام شد.
 
ثبت نام برای دانشجویان پسر مجردی که سنشان بیشتر از 40 سال نیست، امکانپذیر است و امکان ثبت نام دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در ایران وجود ندارد.
 
الزام همراهی یک محرم با دانشجوی دختر
 
اعزام دانشجویان دختر فقط با یک محرم میسر بوده و محرم فقط پدر یا مادر می‌تواند باشد.
 
به دلیل وضعیت امنیتی کشور عراق، اعزام دختران مجرد بدون محرم به عتبات عالیات از طریق این ستاد مقدور نیست و محدودیت سنی برای پدر یا مادر وجود ندارد.
 
محدودیت سنی و محدودیت دانشگاهی بودن یا نبودن برای پدر یا مادر وجود ندارد.
 
انتخاب پدر یا مادر به عهده خود دانشجو است و امکان همراه بردن پدر و مادر با هم به دلیل محدود بودن سهمیه وجود ندارد.
 
ثبت نام دانشجویان متأهل (همراه با همسر)
      
برای ثبت نام، یکی از زوجین دانشجو باشد کفایت می‌کند و امکان همراه بردن فردی غیر از همسر (مثل: پدر، مادر و ...) وجود ندارد.
 
متاهلین می توانند تا 2 فرزند بالای 2 سال همراه داشته باشند. فرزند زیر 2 سال یک سهمیه محسوب نمی شود و همراه داشتن او بلامانع است، این در صورتی است که سن او در روز اعزام زیر 2 سال باشد.