دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از مهرماه سال جاری در رشته دکتری اکولوژی دریا و شیلات دانشجو پذیرش می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر امسال مجوز راه اندازی دکتری رشته اکولوژی دریا و شیلات را از شورای گسترش آموزش عالی اخذ کرد و امسال در این رشته دانشجو پذیرش می کند.

علاوه بر دکتری اکولوژی دریا و شیلات، مجوز راه اندازی رشته های مهندسی رودخانه، مهندسی سازه‌های آبی، مهندسی محیط زیست دریا، حمل نقل بین قاره ای و اقتصاد انرژی هم در مقطع کارشناسی ارشد صادر شد که از سال تحصیلی جدید در این رشته ها نیز دانشجو پذیرش می شود.
 
اولویت دانشگاه توسعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی است و چشم‌انداز دانشگاه برای افق 1404، رساندن تعداد رشته‌های فعال در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به 83 رشته است.