به گزارش خبر نگار مهر، جلال خوابنما، ظهر شنبه در نشستی خبری به مناسبت هفته ملی مهارت و فن آوری در جمع خبرنگاران گفت: در سال تولید ملی، حمایت کار وسر مایه ایرانی، به منظورساماندهی آزمون های ادواری و سنجش مهارت نیروی کار سازمان آموزش فنی وحرفه ای به عنوان تنها متولی آموزش فنی وحرفه ای و تعیین صلاحیت حرفه ای نیروی کار ثبت نام سراسری این آزمون ها را به صورت الکترونیکی در سراسر کشور بر گزار می کند.
وی افزود: 1650 فنی وحرفه ای در سطح استان داریم که بازدیدهای مستمر عمومی و تخصصی در طی سال از آنها انجام می شود و ارزیاب سازمان این آموزشگاهها را رتبه بندی می کند وتعزیرات حکومتی هم با بازدیدهای سرزده به تخلفات آنها رسیدگی می کند.
صدور 18هزارکارت مهارت برای کارگران ساختمانی
خوابنما افزود: در سال 90 بیش از 94 هزار گواهی نامه مهارت فنی وحرفه ای صادر شد و در صنعت ساختمان 18هزارکارت مهارت صنعت ساختمان برای کارگران ساختمانی صادر شده است.
محمد امین ترابی زاده معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کار بردی از راه اندازی اولین دوره همطراز دکترای تخصصی در سطح کشور خبر داد و افزود: با رویکرد ورود به تحصیلات تکمیلی در دو رشته امسال در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش داریم.
وی با بیان اینکه در چهار گروه آموزشی، صنعت، کشاورزی، خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر دانشگاه جامع کاربردی پذیرش دانشجو دارد گفت: با تغییر ساختار نظام آموزشی علمی کاربردی در دانشگاهها60 درصد آموزشهای مهارتی در دوره های مختلف و40 درصد دروس دانش پایه ارائه خواهد شد.
وی عناوین دوره های عالی را مهارت و فناوری دراین نظام را اعلام کرد و گفت: کاردانی فنی، مهندسی فناوری، مهندسی فناوری ارشد و مهندسی فناوری خبره است که به ترتیب همطراز سطوح کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در نظام آموزشی نظری است.
اجرای طرح مدرسان خبره بدون مدرک
ترابی زاده عناوین دوره های آموزشی با ماهیت غیرفنی را نیز به ترتیب زیراعلام کرد و گفت: این دورهها کاردانی حرفه ای، کارشناسی حرفه ای، کارشناسی حرفه ای ارشد و کارشناسی حرفه ای خبره خواهد بود.
وی با اشاره به اجرای طرح مدرسان خبره بدون مدرک گفت: افراد خبره ای که از نظر سطح دانش با اساتید در دانشگاه ها برابری می کنند با عنوان خبرگان بدون مدرک می توانند در دانشگاهها تدریس کنند.