به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود صفی یاری شامگاه دوشنبه در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان کردستان، اظهار داشت: مسئولان، تصمیم گیرندگان اصلی عرصه فرهنگی هستند و باید فضای بیرون از جلسات و ادارات را از لحاظ فرهنگی و اجتماعی مدیریت و فرهنگ سازی کنند.
وی بیان کرد: مسائل فرهنگی و اجتماعی نیازمند مدیریت صحیح است و بی تفاوتی در برابر آن پسندیده نیست و زمینه را برای ایجاد آسیب های اجتماعی فراهم می کند و به همین دلیل باید در این بخش اقدامات بهتری در دستور کار مدیران و مسئولان قرار گیرد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی کردستان عنوان کرد: فضای ماه مبارک رمضان فرصتی برای ارتقای سطح معنویت در جامعه و پالایش شکاف های اجتماعی در آن است که باید با برنامه ریزی درست و سنجیده راهکار مناسب برای این مهم ارائه داده شود.
حجت الاسلام صفی یاری اعلام کرد: روزه واجب شرعی و روزه خواری بدون داشتن عذر شرعی حرام است که ما به عنوان مسئولان فرهنگی و اجتماعی نباید با بی تفاوتی از کنار مسئله دینی و مهمی که نتیجه منفی در جامعه به جا می گذارد به راحتی عبور کنیم.
وی افزود: دو نوع روزه خواری علنی در جامعه وجود دارد که در یکی توسط افراد جوان و به دلیل عدم آگاهی انجام می شود که با ارشاد آنها می توان از انجام دوباره این کار جلوگیری کرد و در نوع دوم در افرادی که با سوء قصد اقدام به روزه خواری می کنند مجازات و برخورد قانونی به منظور حفظ و صیانت از احکام قرآن لازم است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان بیان کرد: ارائه راهکارهای منطقی در این ماه و به منظور مراقبت از احکام شرعی و دینی و تقویت بعد فرهنگی و اجتماعی از طریق فضاسازی پاک و سالم در جامعه و از طریق تقوا و پرهیزگاری مردم امکان پذیر و لازم است.
حجت الاسلام صفی یاری در پایان بیان کرد: فضای جامعه نیاز به فضاسازی ارزشی متناسب با ماه مبارک و جامعه دارد که هماهنگی این فضا توسط مسئولان و ایجاد تحول در جامعه لازم است و باید با استفاده از ظرفیت های در اختیار در این حوزه اقدام کرد.