کرج – خبرگزاری مهر: مدیر اداره تبلیغات اسلامی شمال کرج مصونیتها را در گرو انس با قران دانست و بر ضرورت تلاش مبلغان در جهت ارتباط روزافزون جامعه با کلام وحی تاکید کرد.

حجت الاسلام محمد محمدی مجد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان مطلب فوق گفت: کلام خدا کهنگی ناپذیر بوده و هر چه در آیات و معانی کلام وحی کنکاش کنیم به مطالب جدیدی دست خواهیم یافت.

وی با اشاره به این موضوع که برای کلیه اتفاقات کائنات در کلام وحی تدبیری اندیشیده شده گفت: بسیاری از مطالب که انسان به عنوان علم روز به آن دست می یابد در قرآن آمده است و تنها کنکاشی عالمانه کافی است تا بسیاری از رموز جهان را از این کتاب آسمانی استخراج کنیم.

وی اظهار داشت: تعمق در کلام وحی در ماه مبارک رمضان از حساسیت دوچندانی برخوردار می شود چرا که این ماه، ماه نزول قرآن بوده و دلها در این ماه بیشتر آمادگی درک کلام حق را دارد.

حجت الاسلام محمدی مجد با تاکید بر ضرورت تلاش مبلغان در جهت ارتباط روزافزون جامعه با قرآن و معانی آن، حمایت از فعالیت ها و جلسات و محافل قرآنی را اولویت اصلی سازمان تبلیغات اسلامی دانست و گفت:
در راستای عمل به این وظیفه خطیر اقدامات ارزشمندی در ادارات تبلیغات اسلامی استان صورت گرفته است.

وی برگزاری کرسی تلاوت هفتگی قرآن در شهرستان‌ها، راه‌اندازی مرکز تخصصی آموزش برادران و برگزاری محافل قرآنی در مناسبت‌های ملی و مذهبی و جشنواره قرآنی کودک و نوجوان از جمله اقدامات صورت گرفته توسط ادارات تبلیغات اسلامی استان برشمرد.

سرپرست تبلیغات اسلامی شمال کرج به برنامه‌های ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: برنامه قرائت ملی قرآن کریم با حضور قاریان برجسته استان در ایام ماه مبارک رمضان که از شبکه‌های سیما نیز پخش می‌شود اقدامی دیگر دراستای انس روزافزون جامعه با کلام وحی است.

محمدی، همچنین به برگزاری دوره‌های روخوانی، تفسیر و ترجمه ویژه نوجوانان اشاره کرد و گفت: جشنواره قرآن و خانواده نیز با حضور دهها حافظ استان برگزار شد.

وی به حمایت تبلیغات شمال کرج از خانه عالم روستایی و موسسات قرآنی طی سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: دهها محفل انس با قرآن و 120 دوره آموزش توانمند سازی آحاد مردم برای قرائت نماز و قرآن در سال گذشته با همت این نهاد برگزار شد.