مشهد - خبرگزاری مهر: دانش آموز افتخار آفرین خراسان رضوی که حائز مدال برنز در المپیاد جهانی شیمی شده بود طی مراسمی با استقبال مدیر کل آموزش و پرورش استان وارد مشهد شد.

محمد زارعی دارنده مدال برنز جهانی المپیاد شیمی در آمریکا شب شنبه در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: تیم ما برای شرکت در چهل و چهارمین دوره مسابقات المپیاد جهانی شیمی در آمریکا 22  تیر ماه عازم واشنگتن شد.

وی تصریح کرد: این مسابقات که با حضور 72 کشور در دانشگاه مریلند برگزار شد از سطح کیفی بالایی برخوردار بود.

زارعی اظهار داشت: تیم کشورمان با شرکت 4 تن در این مسابقات، موفق شد با کسب یک مدال طلا و 3 برنز در مجموع  به مقام هشتم جهان دست یابد.

دارنده مدال برنز المپیاد جهانی شیمی با بیان اینکه نتیجه بهتر از این هم می توانستیم کسب کنیم؛ عنوان کرد: این مسابقات در دو بخش تئوری و عملی برگزار شد.

گفتنی است: زارعی در مسابقات خوشنویسی ثلث و احکام نیز دارنده مقام های استانی است.